Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈνωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης και ο γενικός γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Μέριανος συναντήθηκαν με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νίκο Κολοβό και τους προϊσταμένους της […]

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης και ο γενικός γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Μέριανος συναντήθηκαν με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νίκο Κολοβό και τους προϊσταμένους της Υπηρεσίας, σχετικά με την τήρηση των νομοθετικών διατάξεων πυροπροστασίας στα τουριστικά καταλύματα της Κέρκυρας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αφού έλαβαν την ενημέρωση για την κείμενη νομοθεσία πυροπροστασίας, ώστε να ενημερώσουν άμεσα τα Μέλη της Ένωσης, για την τήρησή της, ευχαρίστησαν τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας για την αγαστή συνεργασία, καθώς επίσης και για το μέγιστο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία υπερβάλλοντας εαυτόν, κράτησε και κρατά την Κέρκυρα ασφαλή με την επέμβαση και την αποτελεσματικότητα της και επεσήμαναν ότι η τοπική οικονομία στηρίζει την ευημερία της στην ετοιμότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024