Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓευσιγνωσία από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Kappa Studies

Γευσιγνωσία από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Kappa Studies

Τα καλύτερα τυριά της ελληνικής υπαίθρου, από το Δομοκό ως τη Χίο και από την Άρτα ως την Αράχοβα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 28 τυχεροί κατά τη διάρκεια […]

Τα καλύτερα τυριά της ελληνικής υπαίθρου, από το Δομοκό ως τη Χίο και από την Άρτα ως την Αράχοβα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 28 τυχεροί κατά τη διάρκεια μιας μυσταγωγικής γευσιγνωσίας με χαρακτηριστικό άρωμα Ελλάδας. Συνολικά 13 τυριά, από Τήνο, Χίο, Μήλινη, Ζάκυνθο, Δομοκό, Μεσσηνία, Αράχοβα και Μέτσοβο συναγωνίζονται σε γεύση, υφή και απόλαυση, στη γευσιγνωσία που διοργανώνει το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Kappa Studies στις 19 Οκτωβρίου, στις 8 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Καμάρι, η Κρήτη και τα ανώτερης ποιότητας τυριά της έχουν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς συμμετέχουν σε “γευστικές μάχες” επικράτησης, συγκρινόμενα με κορυφαίας ποιότητας ελληνικά τυριά. Το Κτήμα Ζαχαριουδάκη επιλέγει το βραβευμένο διεθνώς κρασί του για να το συνδυάσει με τις καλύτερες γεύσεις της ελληνικής γης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024