Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα διεθνή διάκριση για τον Όμιλο Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη

Νέα διεθνή διάκριση για τον Όμιλο Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη

Τιμητική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts να συμμετάσχει στο Διεθνές “ Quality and Management Forum” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις Κάννες, Γαλλία. Σύμφωνα με την […]

Τιμητική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts να συμμετάσχει στο Διεθνές “ Quality and Management Forum” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις Κάννες, Γαλλία. Σύμφωνα με την επιστολή ο συγκεκριμένος οργανισμός  αφού έλαβε στα υπόψιν του της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις σύγχρονες μεθόδους management, λειτουργώντας στα υψηλότερα διεθνή standards καθώς επίσης και τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων προτάθηκε για το βραβείο “European Quality Award”. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε, “Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, κάθε διάκριση του Ομίλου είναι μια ανταμοιβή για όλους όσους εργαζόμαστε στην εταιρεία. Βασικός σκοπός μας είναι να κάνουμε γνωστή την Ελληνική φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά κάθε μέλος του Ομίλου”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024