Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟμιλία του Π. Τσάρτα στον κιν/φο Δαναό

Ομιλία του Π. Τσάρτα στον κιν/φο Δαναό

Στον κινηματογράφο “Δαναός” αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο κ. Πάρις Τσάρτας, τακτικός καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι επίτιμος προσκεκλημένος με ομιλία του με θέμα “Τουρισμός και κρίση, […]

Στον κινηματογράφο “Δαναός” αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο κ. Πάρις Τσάρτας, τακτικός καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι επίτιμος προσκεκλημένος με ομιλία του με θέμα “Τουρισμός και κρίση, ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά”, μετά το τέλος της προβολής της ταινίας “ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ” των Αννέτας Παπαθανασίου και Άγγελου Κοβότσου, σε παραγωγή της TopCut-Modiano. Ο κ. Τσάρτας θα συζητήσει με τους δημιουργούς της ταινίας και το κοινό πάνω στα κεντρικά ζητήματα που θέτει η ταινία. Λίγα λόγια για την ταινία: Τρεις έφηβοι, ένας Έλληνας, ένας Σύρος, και ένας Αφγανός, ονειρεύονται μία ελεύθερη και άνετη ζωή σε μια “τέλεια”  Ευρώπη. Μέσα από τις αγωνιώδεις προσωπικές τους διαδρομές, που τους φέρνουν πιο κοντά στο όνειρό τους, διαπιστώνουν πως τέλεια Ευρώπη δεν υπάρχει και πως τα όνειρά τους μπορούν να ακυρωθούν μέσα από σκληρές πρακτικές και εφιαλτικές καταστάσεις. Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τους σε Πάτρα, Βιέννη και Στοκχόλμη. Κι όλα αυτά σε μια δυσοίωνη ευρωπαϊκή πραγματικότητα που σύντομα μπορεί να μετατραπεί σε όνειρο – εφιάλτη γι’αυτούς που εκπατρίζονται για να επιβιώσουν βιολογικά και οικονομικά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024