Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση εργασίας του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με τον δήμαρχο του νησιού

Συνάντηση εργασίας του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με τον δήμαρχο του νησιού

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων με τον δήμαρχο της Κέρκυρας εν όψει της τουριστικής σεζόν. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συζήτησε αναλυτικά […]

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων με τον δήμαρχο της Κέρκυρας εν όψει της τουριστικής σεζόν. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συζήτησε αναλυτικά τα σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με το αεροδρόμιο, το οδικό δίκτυο, την καθαριότητα, τις παραλίες, τον κοινόχρηστο φωτισμό, την επαρκή παροχή νερού-ύδρευση, τις πινακίδες σήμανσης και διαφήμισης και την ηχορρύπανση. Επίσης συζητήθηκε και η πρωτοβουλία του Δήμου να συσταθεί στο νησί μας ένας φορέας διαχείρισης προορισμού, πρωτοβουλία που βρίσκει την Ένωση απολύτως σύμφωνη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τον Δήμο, ευελπιστεί ότι για το καλό της Κέρκυρας θα αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024