Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηASTIR PALACE VOULIAGMENIΔυναμική επιστροφή στο μέλλον ενός μύθου

ASTIR PALACE VOULIAGMENIΔυναμική επιστροφή στο μέλλον ενός μύθου

Δυναμική επιστροφή στο μέλλον ενός μύθου

Πριν από τέσσερις δεκαετίες, στο ομορφότερο κομμάτι της Αττικής, στον λαιμό της Βουλιαγμένης, ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας, γνωστό στην παγκόσμια τουριστική ελίτ, ως Αστέρας Βουλιαγμένης.
Σήμερα, το Astir Palace Vouliagmeni, με φόντο το ωραιότερο σημείο της Αττικής και ένα από τα πιο ειδυλλιακά τοπία της Μεσογείου, μέσα σε μια πευκόφυτη έκταση 300 στρεμμάτων και ολάνθιστων κήπων, χαράζει ανεξίτηλα την ανοδική του πορεία στην υπηρεσία του υψηλού τουρισμού και των αντίστοιχων παροχών του.

Η εξέλιξη της επιτυχίας

Με εκκίνηση την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα που τους επινόησε, η μικρή πολιτεία του Astir Palace Vouliagmeni, συνεπής στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, αποκαλύπτεται πλήρως ανακαινισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει ο χώρος της αρχιτεκτονικής, της τεχνολογίας και της διακόσμησης.
Με τη γενναιόδωρη επένδυση των 70 εκ. €, για τη ριζική ανακαίνιση των δύο από τα τρία ξενοδοχεία του, του ΑΡΙΩΝΑ και του ΝΑΥΣΙΚΑ, το Astir Palace Vouliagmeni σηματοδοτεί τη νέα εποχή των αναβαθμισμένων υπηρεσιών, υποδομών, απαιτήσεων και παροχών. Τα 3 υπερπολυτελή του ξενοδοχεία αριθμούν 526 μαγευτικά δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών και ξεχωριστής εσωτερικής αρχιτεκτονικής με γνώμονα την περίσσια άνεση χώρου, τη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια. Η γοητεία της κλασική γραμμής του ξενοδοχείου ΑΡΙΩΝ, οι πινελιές των μοντέρνων διακοσμητικών τάσεων του ΝΑΥΣΙΚΑ και η οικογενειακή cozy ατμόσφαιρα του ΑΦΡΟΔΙΤΗ ικανοποιούν όλα τα γούστα με κοινό παρονομαστή τη διακριτική πολυτέλεια και την απτή επινόηση κάθε παροχής.

Ο τέταρτος όροφος του ΑΡΙΩΝΑ και του ΝΑΥΣΙΚΑ διαμορφώνεται σε VIP Club για λίγους, με 34 δωμάτια και 24 σουίτες, ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και γευμάτων δημιουργώντας ένα prive ξενοδοχείο στο ήδη υπάρχον.

Η λίστα των υποδομών και των παροχών του συγκροτήματος είναι εντυπωσιακή. Τρεις ιδιωτικές παραλίες, τρεις πισίνες εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη, δύο κέντρα άθλησης, γήπεδα τένις, μπάσκετ και mini soccer, επτά εστιατόρια και ισάριθμα μπαρ, shopping facilities, ελικοδρόμιο, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι πάρκινγκ, ειδικές υπηρεσίες φύλαξης και αναψυχής παιδιών εξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές πέραν κάθε προσδοκίας. Το ειδυλλιακό αυτό σκηνικό εμπλουτίζεται με τα gourmet εστιατόρια, το περίφημο Club House, σημείο αναφοράς για εκλεπτυσμένα γούστα, που αναβαθμίζει τις γαστριμαργικές απαιτήσεις, χειμώνα και καλοκαίρι.

Το Astir Palace Vouliagmeni, συναντά τον 21ο αι. πλήρως εξοπλισμένο για τις απαιτήσεις κάθε έκφανσης της ζωής μας και σε επαγγελματικό επίπεδο παρέχοντας ένα από τα πιο αξιόλογα σε τεχνολογική υποδομή κέντρα διασκέψεων. Το Conference Center του Astir Palace απαριθμεί μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα 540 τ.μ., 4 αίθουσες συμβουλίων και 12 αίθουσες συσκέψεων με μικροφωνικές εγκαταστάσεις, background μουσική και ηχητικά εφέ, προβολές σε μεγάλη ή και σε μικρότερες οθόνες, δυνατότητα προβολών σε υπολογιστή ή και μέσω internet, τηλεοπτική λήψη επίγειων και δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, γραμμές PSTN, ISDN, point to point, SM & MM Fiber to the desk, Internet & Fast Internet που εξασφαλίζουν και επισφραγίζουν την επιτυχία κάθε επαγγελματικής συνάντησης, ενώ οι πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες χορού του ΑΡΙΩΝ και του ΝΑΥΣΙΚΑ αποτελούν το πλέον ιδανικό σκηνικό για κάθε γεγονός που επιθυμείτε να γιορτάσετε.

Ειδικά για τους χειμερινούς μήνες το συγκρότημα του Αστέρα, παραμένει στην διάθεση της υψηλής πελατείας του.

Το Astir Palace Vouliagmeni, πιο όμορφο, πιο σύγχρονο και πιο πολυτελές όσο ποτέ, αναμετράται με το επιτυχημένο παρελθόν του και βγαίνει νικητής στην τουριστική υποδομή της χώρας μας. Μία νίκη που αποδεικνύει πως μπορεί να διατηρεί με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Αstir Palace Vouliagmeni
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
16671 Αθήνα
τηλ. 210.8902000 fax.210.8960758
Url: www.astir.gr
e-mail: sales@astir.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024