Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηLindian Village, Συναντήσεις στο Νότο…

Lindian Village, Συναντήσεις στο Νότο…

Lindian Village
Συναντήσεις στο Νότο…

Στη Νoτιανατολική άκρη της Ρόδου, τη Λάρδο , βρίσκεται το ξενοδοχείο LINDIAN VILLAGE σχεδιασμένο σαν ένα μικρό χωριό, ανάμεσα σε έναν πλούσιο και ανθισμένο κήπο, με τροπική και εγχώρια βλάστηση. Ένα resort , με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ιδιωτικές στιγμές και ξεκούραση.

Την διακόσμηση του ξενοδοχείου επιμελήθηκε ο Aγγελος Αγγελόπουλος, κάνοντας παιχνίδι με πληθωρικά, αλλά και Ζέν στοιχεία, καθώς επίσης και με έντονες αποχρώσεις πλαισιωμένες από το απόλυτο λευκό. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι χώροι εναλλάσσονται και διαχωρίζονται με θεματική βάση το χρώμα. Στη reception έχει δοθεί ένα ξεχωριστό ύφος με έπιπλα εποχής με πλούσιες στόφες. Στον ίδιο χώρο πιο μέσα υπάρχει ένα μεγάλο αίθριο ιδανικό για lounging . Από τα δωμάτια του συγκροτήματος, ξεχωρίζουν εκείνα, που κινούνται σε πράσινες αποχρώσεις και lime λεπτομέρειες σε υπόλευκο φόντο, με πράσινη ψηφίδα στο μπάνιο. Φιλικότητα αποπνέουν, και οι σουίτες, σε απαλό εκρού χρώμα με βαθύ μπλε τόνους. Η επιλογή στα έπιπλα έχει γίνει με κριτήριο τις αυστηρές γραμμές και το λευκό ντεκαπέ ξύλο.

Με 5 διαφορετικά εστιατόρια, το Lindian Village έχει σκοπό να καλύψει και την παραμικρή γαστρονομική απαίτηση των πελατών του, εναρμονίζοντας την γεύση με την διακόσμηση του χώρου. Στο International Restaurant που σερβίρεται το πρωινό, η κουζίνα είναι διεθνής, στο gourmet Greek οι γεύσεις είναι αμιγώς ελληνικές πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από την γαλανόλευκη προσέγγιση του χώρου. Στο ανοιχτό Fish & Oyster σερβίρονται φρέσκα θαλασσινά και cocktails σαμπάνιας σε ένα ρομαντικό καθιστικό με θέα τη θάλασσα. Το Thai με τις εξωτικές μυρωδιές προσφέρει μια νοτιοασιατική κουζίνα με δυτικές αναλαμπές. Τέλος στο Pool Restaurant σερβίρεται finger food, ελαφρά γεύματα και snacks by the pool.

Με σκοπό την σωματική ευεξία των πελατών, υπάρχει SPA, στο οποίο έχει δοθεί έμφαση σε θεραπείες που βασίζονται σε φυσικά ελληνικά προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία scrubs. Το γυμναστήριο του Lindian Village είναι πλήρως εξοπλισμένο, ενώ υπάρχουν και δύο floodlit tennis courts.

Στη Ρόδο με τα πολλά τουριστικά ξενοδοχεία το LINDIAN VILLAGE , είναι μία ξεχωριστή πρόταση για τον απαιτητικό σημερινό ταξιδιώτη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Lindian Village
Παραλία Λάρδου, 85 109 Ρόδος
Tηλ.: +22440 35900
Fax: +22440 47360
Url: www.lindianvillage.gr

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024