Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕορταστικό κλίμα στα Hard Rock Cafe Αthens
Προτάσεις γαστρονομίας και ψυχαγωγίας

Εορταστικό κλίμα στα Hard Rock Cafe Αthens

Το στέκι της οδού Φιλελλήνων ετοίμασε εορταστικές προτάσεις γαστρονομίας και ψυχαγωγίας Για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, από τις 12:00μέχρι τις 18:00 […]

Το στέκι της οδού Φιλελλήνων ετοίμασε εορταστικές προτάσεις γαστρονομίας<...> και ψυχαγωγίας Για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, από τις 12:00μέχρι τις 18:00 θα στηθεί party για μικρούς και μεγάλου, καθώς ένας Aγιος Βασίλης θα παίζει με τα παιδιά χαρίζοντάς τους δώρα. Όσον αφορά στις εορταστικές προτάσεις, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ένα πλούσιο εορταστικό γεύμα περιμένει τους θαμώνες στο εστιατόριο, ενώ στο open bar μπορούν να έχουν απεριόριστη κατανάλωση από τα κοκτέιλ.

Το μενού περιλαμβάνει φρέσκα ορεκτικά, όπως η ποικιλία από τα πλέον δημοφιλή Jumbo Combo ή η κλασσική Caesar Salad. Συνεχίστε είτε με τα τρυφερά μοσχαρίσια φιλετάκια Grilled Sirloin, γαρνιρισμένα με λιωμένο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια ειτε τα ζυμαρικά Twisted Pasta με στήθος κοτόπουλου και ψημένες κόκκινες πιπεριές. Το γιορτινό μενού περιλαμβάνει ακόμη φημισμένα burgers Hard Rock Cafe, όπως το Legendary Burger και το Veggie Burger με λαχανικά. Η γιορτινή πρόταση ολοκληρώνεται με ένα συνδυασμό από επιδόρπια, όπως το Apple cobbler & το Brownie, δηλαδή τη ζεστή παραδοσιακή μηλόπιτα και το φρεσκοψημμένο σοκολατένιο brownie.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024