Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαPinktober Event: Η Μάχη της Ροζ Κορδέλας στο Hard Rock Cafe της Αθήνας

Pinktober Event: Η Μάχη της Ροζ Κορδέλας στο Hard Rock Cafe της Αθήνας

Το αυθεντικό Hard Rock Cafe της Αθήνας στην οδό Φιλελλήνων, γιορτάζει τα 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, συμμετέχοντας δυναμικά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, υλοποιώντας την ενέργεια Pinktober, […]

Το αυθεντικό Hard Rock Cafe της Αθήνας στην οδό Φιλελλήνων, γιορτάζει τα 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, συμμετέχοντας δυναμικά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, υλοποιώντας την ενέργεια Pinktober, που συμβολίζει<...>τη μάχη της Ροζ Κορδέλας (σύμβολο αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού).

Η Hard Rock Cafe International είναι αναγνωρισμένη διεθνώς για την κοινωνική της ευαισθησία, καθώς διατηρεί ενεργή τη δέσμευση της για φιλανθρωπική και ανθρωπιστική δράση σε όλο τον κόσμο. Έτσι λοιπόν και το Hard Rock Cafe της Αθήνας, αφιερώνει τα φετινά του γενέθλια στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, επιδιώκοντας τη συγκέντρωση χρημάτων υπερ των αναγκών του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «`Αλμα Ζωής».

Το «`Αλμα Ζωής» υποστηρίζει ψυχοκοινωνικά κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και τα μέλη της οικογένειάς της, οργανώνει εκστρατείες ενημέρωσης για τη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στην απομυθοποίηση της ασθένειας με τη δυναμική παρουσία των εθελοντριών του (που είναι όλες γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού) στις δράσεις και στα προγράμματά του.

Θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια του Συλλόγου, το Hard Rock Cafe της Αθήνας, δημιούργησε για όλο το μήνα Οκτώβρη, μια σειρά από δραστηριότητες αφιερωμένες εξαιρετικά στον παραπάνω σκοπό. Η πιο ουσιαστική είναι η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ενίσχυση των αναγκών του Συλλόγου «`Αλμα Ζωής». Για το λόγο αυτό το Hard Rock Cafe Athens θα διαθέσει μεγάλο μέρος των εσόδων, που θα προκύψουν από την πώληση του Pink Ribbon Margatini Cocktail και ενός ειδικά σχεδιασμένου Μπρελοκ (αποκλειστική πώληση από τις 10 Οκτωβρίου).

Παράλληλα, το κοινό και ιδιαίτερα οι γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού, θα βρίσκουν στο αγαπημένο τους στέκι της οδού Φιλελλήνων, ενημερωτικά φυλλάδια.

Έτσι, κάθε επίσκεψη για όλο τον Οκτώβριο στο καλύτερο meeting point της πόλης, θα είναι και μια προσωπική συμμετοχή στη μάχη για την αντιμετώπιση της ασθένειας, που δίνει εδώ και 20 χρόνια ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «`Αλμα Ζωής».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024