Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAfroessa: Online κλείσιμο δωματίου και μέσω facebook
Το Afroessa εκσυγχρονίζεται και εξυπηρετεί ακόμα περισσότερους φίλους του

Afroessa: Online κλείσιμο δωματίου και μέσω facebook

Μέσω ειδικής πρωτοποριακής φόρμας που είναι διαθέσιμη στο προφίλ του το ξενοδοχείο Afroessa στο facebook, μπορεί να κάνει άμεσα και εύκολα την κράτηση του δωματίου της αρεσκείας του.

Το ξενοδοχείο Afroessa άνοιξε πλέον τις πύλες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του με καλοκαιρινή διάθεσή για τη σεζόν του 2012. Με δεδομένη τη φιλική διάθεση και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, το Afroessa αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί και να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους φίλους του, μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του στο facebook.

Επισκεπτόμενος κάποιος τη σελίδα του Afroessa στο facebook facebook.com/AfroessaHotel και κάνοντας like, εκμεταλλεύεται τις εφαρμογές που του προσφέρονται. Μέσω της ειδικής πρωτοποριακής φόρμας που είναι διαθέσιμη, μπορεί να κάνει άμεσα και εύκολα την κράτηση του δωματίου της αρεσκείας του. Τα δέκα στούντιο του Afroessa -χτισμένα σε πέντε επίπεδα και με θέα τη Καλντέρα- περιμένουν τους επισκέπτες με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το ιδιωτικό μπαλκόνι, η πισίνα του ξενοδοχείου, ο κλιματισμός, η μουσική, η δωρεάν σύνδεση στο Internet, καθώς και η δορυφορική τηλεόραση, αποτελούν μόνο μερικές από τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024