Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινίστηκε το ξενοδοχείο Ανεμόλια στην Αράχοβα

Ανακαινίστηκε το ξενοδοχείο Ανεμόλια στην Αράχοβα

Το Ξενοδοχείο Ανεμόλια στην Αράχοβα, αύξησε την δυναμικότητα του σε 77 δωμάτια, κατασκευάζοντας νέα πολυτελή δωμάτια (Executive rooms) και για τους πιο απαιτητικούς φιλοξενούμενούς του. Τα νέα ευρύχωρα δωμάτια, όλα […]

Το Ξενοδοχείο Ανεμόλια στην Αράχοβα, αύξησε την δυναμικότητα του σε 77 δωμάτια, κατασκευάζοντας νέα πολυτελή δωμάτια<...> (Executive rooms) και για τους πιο απαιτητικούς φιλοξενούμενούς του.

Τα νέα ευρύχωρα δωμάτια, όλα με μπαλκόνι και υπέροχη θέα, είναι διακοσμημένα με πολύ γούστο και μεράκι με αντικείμενα και έπιπλα σε ελληνικές παραδοσιακές αποχρώσεις, διαθέτουν τζάκι, τηλεόραση, mini bar, ραδιόφωνο, τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή, κλιματισμό, μεγάλα μπάνια με Jacuzzi, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες και φιλοξενούν από 2 άτομα έως και οικογένειες 6 ατόμων (σε επικοινωνούντα δωμάτια).

Επίσης, ο χώρος της εσωτερικής πισίνας με την υπέροχη θέα, το εστιατόριο με τις γευστικές Αραχοβίτικες απολαύσεις, το κεντρικό σαλόνι, η βεράντα, οι χώροι υποδοχής, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι, στο πλαίσιο της ανακαίνισης του ξενοδοχείου, ανακατασκευάστηκαν και διακοσμήθηκαν ούτως ώστε η διαμονή των φιλοξενουμένων να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Η ολοένα αυξανόμενη κίνηση στην συνεδριακή αγορά αποτελεί σημαντικό παράγοντα αξιοποίησης του τομέα συνεδρίων και εκδηλώσεων, γεγονός το οποίο η διοίκηση του Ανεμόλια έχει λάβει σοβαρά υπ` όψη και ήδη έχει ξεκινήσει τα έργα κατασκευής Συνεδριακών χώρων (χωρητικότητας 300 ατόμων) με πλήρη τεχνικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Τις νέες υπηρεσίες του ξενοδοχείου θα ολοκληρώνουν ένα πλήρες εξοπλισμένο Spa, ένα ολοκαίνουργιο και καλά εξοπλισμένο Γυμναστήριο, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την απασχόληση μικρών παιδιών, καθώς και άλλοι χώροι ψυχαγωγίας, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν προς τα τέλη του 2004.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλο Parking καθώς και μικρό πούλμαν (shuttle bus) το οποίο είναι στην διάθεση των πελατών κάθε μισή ώρα για να τους μεταφέρει στο κέντρο της Αράχοβας, ούτως ώστε να αποφεύγουν την ταλαιπωρία του παρκαρίσματος μέσα στην πολύβουη Αράχοβα. Στις ήδη υπάρχουσες επίσης υπηρεσίες του ξενοδοχείου εντάσσονται το Γυμναστήριο και Σάουνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024