Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινίζονται τα Sandals και τα Beaches Resorts

Ανακαινίζονται τα Sandals και τα Beaches Resorts

Οι αλυσίδες πολυτελών θέρετρων της Καραϊβικής Sandals και Beaches, που το Hydra Travel αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσουν μία σειρά ανακαινίσεων στα περισσότερα ξενοδοχεία τους. Συγκεκριμένα, στις αρχές του […]

Οι αλυσίδες πολυτελών θέρετρων της Καραϊβικής Sandals και Beaches, που το Hydra Travel αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, θα<...> πραγματοποιήσουν μία σειρά ανακαινίσεων στα περισσότερα ξενοδοχεία τους.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2004, το πολύ δημοφιλές ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ελλάδα Beaches Negril που βρίσκεται στην Jamaica μεγαλώνει τις εγκαταστάσεις του με ένα διώροφο Spa ισπανικού τύπου που καλύπτει επιφάνεια 6.300 τετραγωνικών ποδών. Το Spa θα διαθέτει 9 δωμάτια θεραπείας που περιλαμβάνουν wet room για υδροθεραπεία και ένα “ρομαντικό δωμάτιο” για θεραπείες σε ζευγάρια! Το θέρετρο αναβαθμίζει επίσης τις εγκαταστάσεις για τα παιδιά με ένα θεματικό πάρκο νερού που θα περιλαμβάνει 2 τσουλήθρες, μία διαδρομή σε ποτάμι και ένα διαδραστικό παιχνίδι με το νερό. Στις αρχές του 2005 ο Αγιος Δομίνικος προστίθεται στα νησιά που διαθέτουν ξενοδοχείο Beaches. Αυτό το θέρετρο των 360 δωματίων είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και είναι χτισμένο σε μία έκταση 58 εκταρίων με παραλία μεγαλύτερη των 500 μέτρων. Το ξενοδοχείο θα είναι χτισμένο σε χαμηλά μπλοκ κτιρίων (όχι μεγαλύτερα των 4 ορόφων) και προσφέρει πολλές κατηγορίες δωματίων που περιλαμβάνουν και water bungalows χτισμένα σε πασσάλους μέσα στη θάλασσα! Το θέρετρο θα προσφέρει τα γνωστά υψηλά standard εγκαταστάσεων και all inclusive δραστηριοτήτων για τα οποία φημίζονται τα Sandals και Beaches Resorts.

Το καλοκαίρι του 2004, το Sandals Whitehouse Spa & Beach Resort, που βρίσκεται στο Westmoreland της Jamaica, θα προσφέρει 360 δωμάτια με θέα των ωκεανό μοιρασμένα στο Γαλλικό, Ιταλικό και Ολλανδικό χωριό. Το ξενοδοχείο αυτό απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια και καλύπτει μία έκταση 45 εκταρίων. Διαθέτει 5 εστιατόρια που προσφέρουν από κουζίνα Καραϊβικής μέχρι Κινέζικη καθώς μία Patisserie, την πρώτη στα Sandals και Beaches. Αυτό το Ulta All Inclusive θέρετρο θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων ενώ θα διαθέτει και Ευρωπαϊκό Spa, Crazy Golf και συνεδριακές εγκαταστάσεις.

Στο τέλος του 2004, στο Sandals Antigua θα εγκαινιαστεί ένα Βικτοριανό χωριό 111 δωματίων ενώ στο Beaches Turks and Caicos θα χτιστεί ένα Ιταλικό χωριό με 134 δωμάτια και ένα διεθνές εστιατόριο. Και τα δύο χωριά θα διαθέτουν δική τους πισίνα και bar.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024