Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCastelli Hotel: 'Κλείνοντας' το 2012 με δύο ακόμα σημαντικές πράσινες διακρίσεις
Ξενοδοχεία

Castelli Hotel: 'Κλείνοντας' το 2012 με δύο ακόμα σημαντικές πράσινες διακρίσεις

Το ξενοδοχείο Castelli στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου έλαβε, για δεύτερη φορά, το Χρυσό Travelife βραβείο, αλλά και το βραβείο TUI Environmental Champion Award 2012.

Το ξενοδοχείο Castelli στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου τιμήθηκε με το βραβείο TUI Environmental Champion Award 2012 (φθάνοντας στην 26η θέση παγκοσμίως) και με το Χρυσό Βραβείο Travelife.

Το TUI Environmental Champion είναι μια τιμητική διάκριση που λαμβάνουν 100 ξενοδοχεία- συνεργάτες της TUI κάθε χρόνο παγκοσμίως, για την περιβαλλοντική τους δράση και την κοινωνική υπευθυνότητα που επιδεικνύουν. Κάθε χρόνο, η μετρήσιμη από εξωτερικό ελεγκτή δράση της μονάδας για την προστασία του περιβάλλοντος, συνδυάζεται με τα αποτελέσματα ερωτηματολογίου που η TUI Deutschland συλλέγει από τους πελάτες της, που έχουν περάσει τις διακοπές τους στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο πέτυχε για δεύτερη φορά το Χρυσό Travelife βραβείο, το οποίο επιβραβεύει την υψηλή δέσμευση της επιχείρησης στη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Σύστημα Βιωσιμότητας Travelife είναι μια πρωτοβουλία της βιομηχανίας τουρισμού, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου να καταμετρούν και να βελτιώνουν την συνεισφορά τους στην περιβαλλοντική προστασία, την κοινωνική ανάπτυξη και την οικονομική σταθερότητα του τουριστικού προορισμού και της τοπικής κοινωνίας, όπου η κάθε επιχείρηση είναι εγκατεστημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Castelli είναι ένα από τα 28 μόλις ξενοδοχεία της Ελλάδας που απεικονίζονται στον on-line παγκόσμιο οδηγό της Travelife, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στην 26η θέση στην κατάταξη του TUI Environmental Champion.

Η ιδιαίτερη τιμή που συνδέεται με το Χρυσό Travelife βραβείο είναι ότι αναγνωρίζεται πως οι κάτοχοί του ενθαρρύνουν τα μέλη του περιβάλλοντός τους να εμπλακούν σε αυτή την δημιουργική στρατηγική, πάντα προσπαθούν να βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους, και ενεργά επικοινωνούν στο περιβάλλον τους, κάθε τους πρόοδο.

“Στο ξενοδοχείο μας πέρα από την αυθεντική φιλοξενία, στόχο έχουμε την λειτουργία μας με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να χρωματίζουμε την εμπειρία των φιλοξενούμενών μας, με ποικίλες δραστηριότητες που τους φέρνουν πιο κοντά στην Ζάκυνθο, την τοπική κοινωνία και την ελληνική φύση. Τέτοια δραστηριότητα είναι και η συγκομιδή ελιάς, την οποία κάθε χρόνο οι πελάτες μας βρίσκουν ιδιαίτερα διασκεδαστική, και ενδιαφέρουσα, ενώ ταυτόχρονα δίνει ένα μοναδικό τόνο ζωντάνιας και τοπικού χαρακτήρα στις διακοπές τους”, υπογραμμίζει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024