Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνεξάρτητοι 'Ελληνες: Να διελευκανθεί η υπόθεση της 'μαύρης τρύπας' 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΤ
Πολιτική και τουρισμός

Ανεξάρτητοι 'Ελληνες: Να διελευκανθεί η υπόθεση της 'μαύρης τρύπας' 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΤ

'Την 'ομερτά' που συνδέει τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά δείχνει η υπόθεση των 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΤ', υποστηρίζει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού και βουλευτής Α’ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Έλενα Κουντουρά, δήλωσε σχετικά με την υπόθεση της ‘μαύρης τρύπας’των 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΤ: “Αν ευσταθούν οι πληροφορίες για προσπάθεια αποσόβησης οποιασδήποτε δημοσιοποίησης ή δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ανακάλυψης μαύρης τρύπας ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ στον ΕΟΤ, η οποία φέρεται να έχει δημιουργηθεί επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου, τότε επιβεβαιώνεται η ομερτά που συνδέει τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, καθώς και η επιρροή που ασκούν οι πολιτικές -και όχι μόνο- συγγένειες στο να μένει ο δημόσιος βίος της χώρας παγιδευμένος στο τέλμα της διαπλοκής, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας.

Η κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρουν θέση πάνω σε όλα αυτά τα απίστευτα γεγονότα και τις αποκαλύψεις γύρω από τον ΕΟΤ και να αφήσουν στην άκρη τις παραινέσεις προς τη Δικαιοσύνη, η οποία, ως ανεξάρτητος πυλώνας της Δημοκρατίας μας, έχει τη θεσμική υποχρέωση, αλλά διαθέτει και το ηθικό βάρος, να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να μοιράσει ευθύνες και κατηγορίες εκεί και σε εκείνους που ανήκουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024