Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕίκοσι οκτώ Boutique ξενοδοχεία στοχεύει να αποκτήσει ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα

Είκοσι οκτώ Boutique ξενοδοχεία στοχεύει να αποκτήσει ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα

Τη συμμετοχή 28 Boutique ξενοδοχείων συνολικά στην αλυσίδα έθεσε ως στόχο πλαφόν η διευθύντρια της αλυσίδας ΥΑΔΕΣ Heritage & Hospitality κ. Βαρβάρα Αυδή, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel. Η […]

Τη συμμετοχή 28 Boutique ξενοδοχείων συνολικά στην αλυσίδα έθεσε ως στόχο πλαφόν η διευθύντρια της αλυσίδας<...> ΥΑΔΕΣ Heritage & Hospitality κ. Βαρβάρα Αυδή, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel. Η κ. Αυδή υπογράμμισε ότι “η είσοδος ξενοδοχείων σε Brand Names προσδίδει νέα διάσταση στην προώθηση τους στις εσωτερικές και διεθνείς αγορές”.

Η διευθύντρια της ΥΑΔΕΣ Heritage & Hospitality μιλώντας στον κ. Χάρη Ντιγριντάκη, συμπλήρωσε, ότι “οι αλυσίδες, όπως και η εξειδίκευση του προϊόντος τους, θα αποτελέσουν ειρήσθω εν παρόδω μονόδρομο για ασφαλείς πωλήσεις στις ξενοδοχειακές μονάδες”.

Η κ. Αυδή ακόμη επισήμανε ότι “το γεγονός της εισόδου της ΥΑΔΕΣ στη διεθνούς κύρους αλυσίδα των Historic Hotels of Europe (ΗΗΕ) ενέταξε τις μονάδες μέλη της στο παγκόσμιο χάρτη πολυτελείας, δεδομένης της ποιότητας των μονάδων, που εμπεριέχονται στην αλυσίδα, αλλά και των άρρηκτων δεσμών της με τα Historic Hotels of America.

Αναλύοντας το προφίλ της πελατείας της ΥΑΔΕΣ η κ. Αυδή σημείωσε ότι “επ΄ εσχάτεις, η μεγάλη πλειοψηφία των πωλήσεων τους προήρχετο από την ελληνική αγορά, γεγονός που σταδιακά θα μεταβληθεί”. “Aλλωστε”, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “οι διανυκτερεύσεις των μελών της ΗΗΕ μεσοσταθμικά επιμερίζονται σε ποσοστό 55% από τον εσωτερικό τουρισμό της εκάστοτε χώρας, και το υπόλοιπο από το εξωτερικό”. Η κ. Αυδή εκτιμά ότι η μεγάλη ανάκαμψη για τον ελληνικό τουρισμό τοποθετείται χρονικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εντός του 2006.

Καταλήγοντας, συμπλήρωσε ότι “μετά την προσθήκη άλλων 4 ξενοδοχείων πρόσφατα στην αλυσίδα, αναμένεται η είσοδος σε αυτή άλλων 5 παραδοσιακών – ιστορικών μονάδων σε βραχύ χρονικό διάστημα, γεγονός που τοποθετείται χρονικά εντός του α΄ εξαμήνου του 2005″.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024