Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠρος νέες στρατηγικές συνεργασίες προχωρά η αλυσίδα ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality

Προς νέες στρατηγικές συνεργασίες προχωρά η αλυσίδα ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality

Στη σύναψη νέων στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των μελών της, […]

Στη σύναψη νέων στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των μελών της, προχωρεί η αλυσίδα διακεκριμένων ιστορικών<...> ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality.

Στο πλαίσιο αυτό κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Υάδες Heritage & Hospitality που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, παρευρέθηκαν οι κ. Κώστας Καρράς, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας και Αντιπρόεδρος της πανευρωπαϊκής οργάνωσης Europa Nostra, η γαστρονόμος συγγραφέας και καθηγήτρια Νταιάν Κόχυλα, και ο κ. Αλέξανδρος Κουρής, ειδικός σε θέματα branding, marketing και στρατηγικής επικοινωνίας.

Σκοπός της αλυσίδας Υάδες είναι να συνεισφέρει ενεργότερα στη γενικότερη προσπάθεια βελτίωσης της θέσης της Ελλάδας στο εξαιρετικά απαιτητικό, διεθνές περιβάλλον φιλοξενίας υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με έμφαση στους τομείς της προστασίας και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτισμικής παράδοσης, της οικολογικής και κοινωνικής ευαισθησίας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλει το ισχυρό brand name που έχει αναπτύξει η ελληνική αλυσίδα Υάδες Heritage & Hospitality τόσο εντός του πανευρωπαϊκού δικτύου Historic Hotels of Europe όπου ανήκει, όσο και εντός του συνεργαζόμενου αντίστοιχου δικτύου της Αμερικής, Historic Hotels of America, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Historic Hotels of Europe (HHE) προχώρησε σε μια πολύ σημαντική απόφαση: Την έναρξη της συνεργασίας με τον Οργανισμό Europa Nostra. Η συνεργασία θα προσφέρει σε όλα τα ξενοδοχεία κάτω από την HHE, και στην Ελλάδα μέλη των Υάδων, έναν ακόμα αρωγό στην πολυετή προσπάθειά τους για τη διατήρηση της Ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέσης τους σε πανευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντίστοιχα, η Historic Hotels of America (HHA) συνήψε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης αλυσίδα Preferred Hotels Group. Σκοπός της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της θέσης των Historic Hotels of America καθώς και των Preferred Hotels στην παγκόσμια αγορά. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα επιτρέψει στην HHA να χρησιμοποιήσει προς όφελός της τα δίκτυα πωλήσεων και μάρκετινγκ του Preferred Hotels Group.

Η Γενική Συνέλευση της Υάδες Heritage & Hospitality ενέκρινε επίσης το marketing plan του 2008, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, συμμετοχή στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, την υλοποίηση δυναμικότερης στρατηγικής πωλήσεων, την αξιοποίηση νέων δικτύων διανομής και την επιλογή αντιπροσώπων σε αγορές κομβικής σημασίας όπως οι ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το 2007 απεδείχθη ιδιαίτερα θετικό έτος για την αλυσίδα, καθώς τόσο οι πωλήσεις όσο και ο συνολικός αριθμός των διανυκτερεύσεων υπερδιπλασιάστηκαν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024