Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία επέλεξαν να ενταχθούν στο Υάδες Heritage & Hospitality

Νέα ξενοδοχεία επέλεξαν να ενταχθούν στο Υάδες Heritage & Hospitality

Πέντε νέα μέλη υποδέχθηκαν το τελευταίο τρίμηνο οι Υάδες Heritage & Hospitality. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία “Μελένος-Λίνδος” στη Λίνδο της Ρόδου και “Kyrimai Hotel” στον Γερολιμένα Μάνης, και για τις […]

Πέντε νέα μέλη υποδέχθηκαν το τελευταίο τρίμηνο οι Υάδες Heritage & Hospitality<...>. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία “Μελένος-Λίνδος” στη Λίνδο της Ρόδου και “Kyrimai Hotel” στον Γερολιμένα Μάνης, και για τις επαύλεις “Kalimera Archanes” στις Αρχάνες της Κρήτης, “Ermioni Estate” στην Ερμιόνη και “Residence Kiafa” στην Ύδρα.

Οι Υάδες Heritage & Hospitality δημιουργήθηκαν το 2003 από την κ. Βαρβάρα Αυδή. Μέχρι στιγμής έχουν 17 μέλη, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ύδρα, Ναύπλιο, Σαντορίνη, Χίος, Μάνη, Ρόδος, Ερμιόνη, Κρήτη) τα οποία επελέγησαν με αυστηρά κριτήρια και τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου στους επισκέπτες τους. Τα περισσότερα εξ αυτών αποτελούν “κοσμήματα” της Ελληνικής Ξενοδοχίας, βρίσκονται σε τόπους εξαίρετου φυσικού κάλλους, ενώ λειτουργούν σε κτίσματα ιστορικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024