Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕλληνικό ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα 20 της Ευρώπης

Ελληνικό ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα 20 της Ευρώπης

Το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου, έρχεται να προσθέσει μία ακόμη σημαντική διάκριση στο πλήθος των διεθνών βραβείων και διακρίσεων των ξενοδοχείων του Ομίλου Helios Hotels & Resorts. Το Elounda […]

Το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου, έρχεται να προσθέσει μία ακόμη σημαντική διάκριση<...> στο πλήθος των διεθνών βραβείων και διακρίσεων των ξενοδοχείων του Ομίλου Helios Hotels & Resorts.

Το Elounda Beach Hotel, ένα από τα στολίδια του Ομίλου κι ένα από τα τουριστικά συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στον κόσμο, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες και τους συντάκτες του Conde Nast Traveller ως ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και ανάμεσα στα 20 καλύτερα της Ευρώπης, κερδίζοντας την 10η θέση στην κατάταξη με βαθμολογία 88,08.

Όπως είναι γνωστό το Conde Nast Traveller, είναι από τα πιο αξιόπιστα και από τα πιο δημοφιλή περιοδικά στο χώρο του τουρισμού και των ταξιδιών και κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες σταθερούς αναγνώστες, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντική μία τέτοια διάκριση για το Elounda Beach Hotel.

“Τέτοιου είδους διακρίσεις”, τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Αλέξης Κοιμήσης, “αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση στις προσπάθειές μας, για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα και αυξάνουν το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας από όλο τον κόσμο που μας τιμούν με την προτίμησή τους και την εμπιστοσύνη τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024