Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΈνας νέος χώρος γεύσης γεννιέται στο ξενοδοχείο Metropolitan
Ένα νέο χώρο έκπληξη ετοιμάζουν τα ξενοδοχεία Χανδρή στο ξενοδοχείο Metropolitan

Ένας νέος χώρος γεύσης γεννιέται στο ξενοδοχείο Metropolitan

Ο νέος χώρος γεύσης στο ξενοδοχείο Metropolitan θα λειτουργεί και ως Bistro, ενώ το μενού έχει επιμεληθεί ο παγκοσμίου φήμης Chef, Michel Roux.

Το ξενοδοχείο Metropolitan δημιουργεί ένα νέο χώρο γεύσης, που θα συνδυάζει νέες ιδέες γαστρονομίας, προσιτές τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευκολία πρόσβασης και στάθμευσης, καθώς και ιδιαίτερη αισθητική χώρου με μοντέρνα και συγχρόνως διαχρονική διακόσμηση.

Ο παγκοσμίου φήμης Chef, Michel Roux έχει επιμεληθεί το menu, η σύνθεση του οποίου είναι σαφώς επηρεασμένη από τη γαλλική κουζίνα, αφού ο νέος χώρος θα λειτουργεί ως Bistro. Τα πιάτα είναι παρασκευασμένα με ποιοτικά προϊόντα από την ελληνική φύση, δίνοντας ένα πραγματικά ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα.

Η προσεγμένη λίστα κρασιών περιλαμβάνει μοναδικές επιλογές από τους ελληνικούς και τους ευρωπαϊκούς αμπελώνες, με τη δυνατότητα τα περισσότερα από αυτά να σερβίρονται και σε ποτήρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024