Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκθέσεις "Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα – Παρουσίες" από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Τουριστικές εκθέσεις στο Metropolotan expo, στον ΔΑΑ Ελευθέριος Βενιζέλος

Εκθέσεις "Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα – Παρουσίες" από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση θα παρουσιαστούν στις φετινές εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα 2012, από 11 έως 15 Ιανουαρίου, στο Metropolotan Expo.

Με νέες προτάσεις προετοιμάζονται οι τουριστικές εκθέσεις “Λαϊκή Τέχνη”, “Τέχνημα” και “Παρουσίες”, που διοργανώνονται από την ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, από τις 11 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2012 στο Metropolotan expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας και οι εκπρόσωποί τους, θα παρουσιάσουν στις “Λαϊκή Τέχνη” και “Τέχνημα 2012” τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, δημιουργήματα της ελληνικής οικοτεχνίας με απαράμιλλη δημιουργικότητα και διαχρονική αξία. Κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, έργα τέχνης, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, θα εκτίθενται στα μάτια των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που επισκέπτονται τις εκθέσεις κάθε χρόνο.

Παράλληλα, στις “Παρουσίες 2012” τουριστικά είδη από την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο, θα παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, κατασκευαστές και εισαγωγείς. Τα καταστήματα λιανικής στην έκθεση θα βρουν ενδύματα, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, χρηστικά αντικείμενα, και άλλα είδη που σχετίζονται με τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ασχολίες τόσο του εσωτερικού τουρισμού όσο και των ανθρώπων που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε καλοκαίρι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024