Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Hyatt ενίσχυσε την συμμετοχή της στη Λάμψα ΑΕ

Η Hyatt ενίσχυσε την συμμετοχή της στη Λάμψα ΑΕ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας “Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.” με είσοδο των βασικών μετόχων της “Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε.”, κ.κ. Αθανασίου & […]

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας “Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.” με είσοδο των βασικών μετόχων της “Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε.”, κ.κ. Αθανασίου & Παναγιώτη Λασκαρίδη και Βασιλείου Θεοχαράκη, στο μετοχικό της σχήμα ως νέοι βασικοί μέτοχοι.

Η είσοδος των κ.κ. Αθανασίου & Παναγιώτη Λασκαρίδη και Βασιλείου Θεοχαράκη, βασικών μετόχων της Hyatt, σηματοδοτεί την περαιτέρω έμπρακτη συμμετοχή του Ομίλου και των κύριων μετόχων του στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hyatt.

Παράλληλα, η “Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε.” γνωστοποίησε την επίτευξη συμφωνίας με τους κ.κ. Α. & Π. Λασκαρίδη, βάσει της οποίας σε περίπτωση πώλησης μετοχών της εταιρίας “Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.”, εκ μέρους αμφοτέρων των παραπάνω βασικών μετόχων, θα υπάρχει αμοιβαίο δικαίωμα προαίρεσης (mutual right of first refusal).

Με τη συμφωνία αυτή διασφαλίζεται ότι εφεξής η εταιρία “Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.”. θα διαθέτει την απαραίτητη ισχυρή μετοχική βάση που είναι προϋπόθεση τόσο για την οικονομική της πρόοδο όσο και για την απρόσκοπτη παροχή υψηλοτάτου επιπέδου ξενοδοχειακών υπηρεσιών έξι αστέρων.

“Η πρόσφατη ολοκλήρωση της εκ βάθρων ανακαίνισης του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία”, η οποία το ενέταξε στην κορυφή του ευρωπαϊκού ξενοδοχειακού χάρτη και η ταυτόχρονη οικονομική εξυγίανση της εταιρείας “Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.” προσδίδουν νέες προοπτικές για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας” επισημαίνει η Hyatt σε ανακοίνωσή της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024