Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίHATTA: “Τα κόμματα τοποθετούνται για τον τουρισμό”

HATTA: “Τα κόμματα τοποθετούνται για τον τουρισμό”

Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων θα παραβρεθούν ως ομιλητές σε ανοιχτή εκδήλωση, που θα προηγηθεί της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2004

Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων θα παραβρεθούν ως ομιλητές σε ανοιχτή εκδήλωση, που θα προηγηθεί της<...> ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2004, ώρα 12.00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό να αναλύσουν τις θέσεις και τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις που αφορούν στον τουρισμό.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα τοποθετηθούν κατά βάση σε 3 θεματικές ενότητες:

  • Aξονες στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας
  • Τουριστική προβολή / συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα
  • Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν, πέραν των μελών του Συνδέσμου, φορείς και επαγγελματίες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς και τουριστικοί δημοσιογράφοι.

Ο HATTA αφουγκραζόμενος τον προβληματισμό του συνόλου του τουριστικού κόσμου για την ανεπαρκή και ασαφή παρουσία του τουρισμού στις προεκλογικές τοποθετήσεις των κομμάτων (σε σχέση με την καθοριστική σημασία του κλάδου στην εθνική οικονομία, την απασχόληση και την ανάπτυξη) έκρινε επιβεβλημένο να αναλάβει τη πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της συνάντησης των κομμάτων με τον τουρισμό. Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να αναδειχτεί η σημασία του διαλόγου για θέματα του τουρισμού και να υπάρξει μια έμπρακτη προτροπή προς όλα τα κόμματα να αναβαθμίσουν το ρόλο του τουρισμού στον πολιτικό τους λόγο.

Πέρα των τοποθετήσεων των εκπροσώπων των κομμάτων θα υπάρξουν οι παρακάτω εισηγήσεις:

  • “Το μέλλον των τουριστικών επιχειρήσεων. Η προστασία του επαγγελματος” από τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ, Γιάννη Ευαγγέλου,
  • “Οι εξελίξεις στα αεροπορικά θέματα” από τον κ. Michel de Blust, Γενικό Γραμματέα της ECTAA,
  • “Προώθηση της δικτύωσης των τουριστικών ΜΜΕ (clustering), από την Ελισάβετ Χατζηνικολάου, Διευθύντρια Μελετών και Επενδύσεων ΕΟΤ.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024