Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝέες επενδύσεις της Hyatt στην Ελλάδα – Η συνάντηση του A. Javier με τον Β. Κικίλια
Δημόσιες Σχέσεις

Νέες επενδύσεις της Hyatt στην Ελλάδα – Η συνάντηση του A. Javier με τον Β. Κικίλια

Η HYATT προσανατολίζεται στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα.

Με τον πρόεδρο της HYATT EAME, Aguila Javier, τον Group President EMEA (Europe, Middle East & Africa) της Hyatt Hotels Corporation, Javier Aguila, τον Global President & CEO της Hyatt Hotels Corporation, Mark Hoplamazian και τον Global President of Operations της Hyatt Hotels Corporation, Charles Floyd συναντήθηκε ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με τον κ. Javier να δίνει τα εύσημα για τη στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού που οδήγησε όχι μόνο σε πλήρη ανάκαμψη της Ελλάδας μετά την πανδημία, αλλά και σε εντυπωσιακή πρόοδο ως προς την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η οποία δεν καταγράφηκε σε τόσο σημαντικό βαθμό σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Όπως τόνισε, η HYATT προσανατολίζεται στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα καθώς η χώρα κατάφερε να προβάλει στο εξωτερικό εναλλακτικούς και λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς, “πραγματικά διαμάντια”, που αξίζει να επισκεφθούν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Επισήμανε, δε, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας για προσέλκυση ταξιδιωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σημειώνοντας ότι μετά την επέκταση της σεζόν σχεδόν στους 10 μήνες, τώρα είναι σαφές ότι ο στόχος για να καταστεί η Ελλάδα 12μηνος προορισμός είναι απολύτως ρεαλιστικός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024