Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΙνδονησιακές γεύσεις και παραστάσεις στο ξενοδοχείο The Westin Athens
Ινδονήσιοι chefs θα ετοιμάσουν μοναδικά πιάτα

Ινδονησιακές γεύσεις και παραστάσεις στο ξενοδοχείο The Westin Athens

Ένα ταξίδι γεύσεων και παραστάσεων στη μακρινή παράδοση της Ινδονησίας, στο ξενοδοχείο The Westin Athens στο συγκρότημα του Astir Palace, από 19-29 Απριλίου 2012.

Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδονησίας, το Travel Plan, το περιοδικό “Athens Insider” και την Qatar Airways διοργανώνουν το Indonesian Food Festival από τις 19 -29 Απριλίου 2012.

Οι Ινδονήσιοι chefs Tomi Siswanto και Meindrabayu Sunjaya από το ξενοδοχείο Mulia Senayan στη Τζακάρτα θα ετοιμάσουν μοναδικά πιάτα που θα σας μυήσουν στον εξωτικό κόσμο της Ινδονησίας, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές που εκτελούνται με γνήσια προϊόντα και φρέσκα υλικά από περιοχές της Ινδονησίας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και γνωριμίας της Ινδονησίας, ενός πολιτισμού με βαθιές παραδόσεις, καθώς επίσης και να γευτούν μοναδικά, παραδοσιακά πιάτα. Η Ινδονησία διαθέτει μια πλούσια γαστρονομική παράδοση, με συστατικά και τρόπους μαγειρέματος που αντανακλούν επιρροές από την Ινδία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κίνα. Μερικά από τα στοιχεία της κινεζικής κουζίνας που έχουν αφομοιωθεί από την Ινδονησιακή κουζίνα είναι τα bakmi (νουντλς), τα bakso (κεφτέδες) και τα lumpia (σπρινγκ ρολς). Το γαστρονομικό ταξίδι θα γίνεται καθημερινά 19:00-00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι, 12.30 – 16.00 και το βράδυ 19.00-00.00, στο εστιατόριο “Al Fresco”, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου The Westin Athens στο Astir Palace Beach Resort.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ινδονησίας, την Τρίτη 24 Απριλίου. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό χορευτικό σόου με ακούσματα απο παραδοσιακά όργανα, όπως το περίφημο Angklung, σε συνδυασμό με παραδοσιακούς χορούς της Ινδονησίας εμπνευσμένο και απόλυτα συνυφασμένο με την κουλτούρα της χώρας.

Κατά τη διάρκεια του Indonesian Food Festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Ινδονησία, χορηγία του Travel Plan και της Qatar Airways.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024