Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΛαμπερή δεξίωση της Dynamic Solutions S.A.

Λαμπερή δεξίωση της Dynamic Solutions S.A.

Με μια λαμπερή δεξίωση ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης κήρυξε πριν λίγες μέρες την έναρξη του 2ου διεθνούς real estate forum “Balkan Horizons” της εταιρίας Dynamic Solutions S.A.στο ξενοδοχείο […]

Με μια λαμπερή δεξίωση ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης κήρυξε πριν λίγες μέρες την έναρξη του 2ου διεθνούς real estate forum “Balkan Horizons” της εταιρίας Dynamic Solutions S.A.<...>στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dynamic Solutions S.A., κ. Δημήτρης Καρατσιουμπάνης, υποδέχτηκε περισσότερους από 200 εκλεκτούς προσκεκλημένους – πολιτικούς, επιχειρηματίες, επενδυτές, δημοσιογράφους και προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής – σε μια βραδιά με εξαιρετικό επιχειρηματικό, αλλά και κοινωνικό ενδιαφέρον. Στόχος του συνεδρίου, αλλά και της εταιρίας Dynamic Solutions S.A. είναι να αυξηθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και να στραφεί το εισόδημα των ξένων αγοραστών στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Θέμα του συνεδρίου είναι το φορολογικό, τεχνικό και νομικό πλαίσιο αγοραπωλησίας ακινήτων, καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων επιχειρήσεων με υπαγωγή σε κάποιο αναπτυξιακό νόμο.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι επενδυτικών funds από Ρωσία, Κίνα, Αμερική, Ιταλία, Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία, Ντουμπάι, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για αξιοποίηση μεγάλων εκτάσεων και ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα, αλλά και και μεμονωμένοι Έλληνες και ξένοι επενδυτές, καθώς και πολιτικά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγινε παρουσίαση αξιόλογων ακινήτων προς πώληση, τα οποία είναι επιλεγμένα για ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικών κέντρων, μαρινών, γηπέδων γκολφ και κέντρων διανομής (logistics).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024