Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε την παρέμβαση του ΕΟΤ αναχωρούν οι τουρίστες από το ξενοδοχείο Ωκεανίς

Με την παρέμβαση του ΕΟΤ αναχωρούν οι τουρίστες από το ξενοδοχείο Ωκεανίς

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ωκεανίς δημιούργησε προβλήματα κατά την αναχώρηση πελατών ενός τουριστικού γραφείου που του χρωστά μεγάλο χρηματικό ποσό…

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ωκεανίς δημιούργησε προβλήματα κατά την αναχώρηση<...> πελατών ενός τουριστικού γραφείου που του χρωστά μεγάλο χρηματικό ποσό. Τελικά οι 23 Βρετανοί τουρίστες αναχώρησαν μετά την παρέμβαση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο ξενοδόχος Κώστας Πουλημάς αρνήθηκε να επιτρέψει την αναχώρηση, καθώς το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο μετακινήθηκαν και έμειναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι Βρετανοί τουρίστες, του χρωστάει περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου για την ενέργειά του αυτή επικαλείται τον κανονισμό σχέσεων πελάτη-ξενοδόχου. Ο κ. Πουλημάς μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι οδηγείται σε αυτές τις ενέργειες καθώς το ταξιδιωτικό γραφείο είναι ασυνεπές στην οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δημιουργώντας μία οφειλή που είναι αρκετά υψηλή και δυσβάστακτη για μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα όπως η δική του.

Μάλιστα είπε ότι η μόνη κίνηση που του απομένει είναι να απολύσει προσωπικό, καθώς από την οφειλή του ταξιδιωτικού γραφείου έχουν δημιουργηθεί χρέη, τα οποία και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ο κ Πουλημάς πάντως φέρθηκε με άψογο τρόπο στους Βρετανούς πελάτες, οι οποίοι, όπως και την προηγούμενη φορά, έδειξαν να κατανοούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα τους χάρισε και αναμνηστικά δώρα και ένα σημείωμα με το οποίο τους εξηγούσε το πρόβλημα με το ταξιδιωτικό γραφείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024