Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜείωση ακόμα και στα δεδουλευμένα ζητά ο Thomas Cook

Μείωση ακόμα και στα δεδουλευμένα ζητά ο Thomas Cook

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθαν εκπρόσωποι του Τουριστικού Οργανισμού Thomas Cook της Μεγ. Βρετανίας με ξενοδόχους της Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου ζητώντας έκπτωση 5% στα τρέχοντα συμβόλαια […]

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθαν εκπρόσωποι του Τουριστικού Οργανισμού Thomas Cook της Μεγ. Βρετανίας με ξενοδόχους της Ελλάδας<...>, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου ζητώντας έκπτωση 5% στα τρέχοντα συμβόλαια για τις φετινές κρατήσεις ακόμα και για εκείνες που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Thomas Cook ζητά, ακόμα και για τα τιμολόγια που έχουν αναχωρήσει οι πελάτες, να γίνει έκπτωση 5% με πιστωτικό τιμολόγιο. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Travel Daily News με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου, οι τελευταίοι τόνισαν ότι η μείωση αυτή είναι παντελώς αδικαιολόγητη και εκτός των συμφωνηθέντων. Όπως μάλιστα είπαν αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο θα γίνει ντόμινο και ενδέχεται και άλλοι Tour Operators να ζητήσουν κάτι παρόμοιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η όλη επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά ακόμα και στην περίπτωση που ορισμένοι ξενοδόχοι ζήτησαν γραπτά το αίτημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024