Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο πρόσωπο στην Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε.

Νέο πρόσωπο στην Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε.

H Ντένια Μπούζα είναι το νέο μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε.. Η κ. Μπούζα, έμπειρο στέλεχος με πολύχρονη παρουσία στον τουριστικό τομέα, θα αναλάβει την υποστήριξη […]

H Ντένια Μπούζα είναι το νέο μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε<...>.. Η κ. Μπούζα, έμπειρο στέλεχος με πολύχρονη παρουσία στον τουριστικό τομέα, θα αναλάβει την υποστήριξη και ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρίας σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και New Business, σε ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, καθώς και στην ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και όχι μόνο.

Η κ. Μπούζα έχει διατελέσει υπεύθυνη ανάπτυξης της ξενοδοχειακής αλυσίδας Best Western στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες όπως Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αρμενία και Συρία. Η εμπειρία της σε θέματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, καθώς και η εξειδίκευση της σε αντικείμενα Ποιοτικού Ελέγχου και Εταιρικής Ταυτοποίησης θα εμπλουτίσουν και θα προσδώσουν νέα δυναμική στις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία.

Όπως είναι γνωστό η Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε., εκδίδει το μηνιαίο οικονομικό, τουριστικό και επιχειρηματικό περιοδικό “Χρήμα & Τουρισμός”, τον ετήσιο οδηγό “Προμηθευτής”, έχει αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση των δύο χιονοδρομικών κέντρων του Παρνασσού, καθώς και της Αράχωβας για τρία χρόνια, ενώ διαθέτει ένα υπερσύγχρονο ατελιέ γραφικών τεχνών.

Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κ. Δεριζιώτης τόνισε: “Καλωσορίζουμε τη Ντένια στην εταιρία. Η μακρά της θητεία σε κρίσιμες θέσεις μεγάλων και γνωστών εταιριών, η ευρύτητα των γνώσεών της σε επίπεδο αγοράς, αλλά και ο χαρακτήρας της, πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει την εταιρία μας σε νέους δρόμους. Η Κάπα Σίγμα Δέλτα, ολοκληρώνοντας τις υποδομές της με ένα υψηλού κόστους επενδυτικό πρόγραμμα, και αποκτώντας την απαιτούμενη εμπειρία, μπαίνει σε νέα φάση ανάπτυξης, που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, στο ίδιο πάντα επίπεδο εξυπηρέτησης και κόστους. Η Ντένια θα μας βοηθήσει καθοριστικά στη νέα αυτή πορεία”. Από την πλευρά της η Ντένια Μπούζα είπε: “Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με μια εταιρία που μας συνδέουν κοινά πιστεύω, επιδιώξεις και προσπάθειες. Ελπίζω ότι θα συνεισφέρω σημαντικά στην ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων, συνεχίζοντας την πορεία μου στον χώρο του Τουρισμού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024