Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην Κάπα Σίγμα Δέλτα και το Jeep Camp

Στην Κάπα Σίγμα Δέλτα και το Jeep Camp

Την διαφημιστική – εμπορική εκμετάλλευση του χώρου test drive του Δήμου Αράχωβας, ο οποίος χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια από την Jeepκαι είναι γνωστός με το όνομα `Jeep Camp`, ανέλαβε για […]

Την διαφημιστική – εμπορική εκμετάλλευση του χώρου test drive του Δήμου Αράχωβας, ο οποίος χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια από την Jeep<...>και είναι γνωστός με το όνομα `Jeep Camp`, ανέλαβε για την περίοδο 2005 – 2007, έπειτα από δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, η εταιρία `Κάπα Σίγμα Δέλτα Α.Ε.`.

Όπως είναι γνωστό, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων της, η εταιρία έχει την διαφημιστική – εμπορική εκμετάλλευση των χιονοδρομικών κέντρων Aegean Παρνασσού (Κελλάρια και Φτερόλακκα), Καλαβρύτων, Φαλακρού, καθώς και της πόλης της Αράχωβας (outdoor).

Σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης δήλωσε τα ακόλουθα:

“Πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής επέκτασης στον χώρο των χειμερινών προορισμών, στον οποίο κατέχουμε κυρίαρχη θέση. Το Jeep Camp βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση στον γνωστότερο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας και πιστεύουμε ότι και αυτή η επένδυσή μας θα βρει ανταπόκριση στο κοινό και τις επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τις ενέργειες που θα γίνουν στον χώρο, ώστε με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, να δούμε όλοι κάτι καινούργιο στην πανέμορφη Αράχωβα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024