Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία Ομίλου Κυπριώτη με Sol Melia

Συνεργασία Ομίλου Κυπριώτη με Sol Melia

Αποβλέποντας στην προώθηση της ξενοδοχειακής μονάδας Kipriotis Village Resort και του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Κω, που βρίσκονται στη περιοχή Ψαλίδι της νήσου Κω, ο Όμιλος Κυπριώτη προχώρησε σε συνεργασία με […]

Αποβλέποντας στην προώθηση της ξενοδοχειακής μονάδας Kipriotis Village Resort και του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Κω, που βρίσκονται στη περιοχή Ψαλίδι της νήσου Κω, ο Όμιλος Κυπριώτη προχώρησε σε συνεργασία με τη διεθνή<...>αλυσίδα ξενοδοχείων Sol Melia.

Ο Όμιλος Κυπριώτη ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον ξενοδοχειακό κλάδο το 1982 με τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου στη Ρόδο και επεκτάθηκε το 1994 στην Κω με το ξενοδοχείο Kipriotis Village Resort. Σήμερα διαθέτει συνολικά 6 ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων, 5 εκ των οποίων βρίσκονται στη νήσο Κω και μία στην πόλη της Ρόδου. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Κω και μία από τις μεγαλύτερες στην ελληνική αγορά. Συνολικά ο Όμιλος διαχειρίζεται περίπου 1.800 δωμάτια με μέγιστη δυναμικότητα που υπερβαίνει τις 5.000 κλίνες. Επίσης στην Κω διαθέτει δύο συνεδριακά κέντρα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 7.000 συνέδρους, καθώς και ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας-spa επιφάνειας 7.000 τ.μ.

Η Sol Melia ιδρύθηκε το 1956 με έδρα την Πάλμα στο νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας. Είναι η κορυφαία Ισπανική εταιρία σε ξενοδοχεία πόλης και resorts και συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στην ευρωπαϊκή αγορά. Σε παγκόσμιο επίπεδο κατατάσσεται δωδέκατη από πλευράς μεγέθους. Η συνεργασία με τον Όμιλο Κυπριώτη εγκαινιάζει την παρουσία της Sol Melia στην ελληνική αγορά, η οποία συνολικά διαχειρίζεται 400 ξενοδοχεία σε 30 χώρες και 4 ηπείρους. Τα εμπορικά σήματα με τα οποία λειτουργούν τόσο οι ιδιόκτητες όσο και οι συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες είναι: Melia Hotels & Resorts, ME by Melia, TRYP Hotels, Sol Hotels, Paradisus Resorts and Sol Melia Vacation Club.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ξενοδοχείων Κυπριώτη, κ. Κωνσταντίνο Κυπριώτη, τα προσδοκώμενα οφέλη από την εν λόγω συνεργασία είναι πολλαπλά και εστιάζονται κυρίως στην εντονότερη διείσδυση στην παγκόσμια τουριστική αγορά, στην προώθηση σε νέες αγορές, στην αξιοποίηση της υφιστάμενης πελατειακής βάσης της Sol Melia, στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς επίσης και στη συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη νέων σύνθετων ολοκληρωμένων τουριστικών προϊόντων. Επίσης, η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού ως τουριστικού προορισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024