Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠολυτελής φιλοξενία στο Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove
Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης

Πολυτελής φιλοξενία στο Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove

Η Sol Melia, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες resorts και ξενοδοχείων στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της. Το πρώτο Gran Melia resort της χώρας, το […]

Η Sol Melia, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες resorts και ξενοδοχείων στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της.<...> Το πρώτο Gran Melia resort της χώρας, το Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove, άνοιξε τις πύλες του 22 Απριλίου 2010.

Το πολυτελές resort, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε πλαγιά, βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Με πανοραμική θέα στον κόλπο, το Gran Melia προσφέρει στον επισκέπτη άμεση επαφή με τη θάλασσα, με την ιδιωτική παραλία του. Η πρόσβαση στο resort είναι εύκολη, καθώς απέχει λιγότερο από μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και πέντε λεπτά από την πόλη του Αγίου Νικολάου. Στο Gran Melia Resort and Luxury Villas Daios Cove, ο επισκέπτης έχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 243 δωμάτια, 18 σουίτες και 39 βίλες.

Σήμα κατατεθέν του Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove αλλά και όλων των Gran Melia, ανά τον κόσμο, είναι το RedLevel, ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και διαμονής που προσφέρεται αποκλειστικά στους πελάτες που διαμένουν στις σουίτες και τις βίλες. Το RedLevel εξασφαλίζει μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, που προσφέρεται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, early check-in, υπηρεσίες προσωπικού βοηθού, αποκλειστική πρόσβαση στο “exclusive” RedLevel Lounge, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πρωινό, καφέ και ροφήματα, καθΆόλη τη διάρκεια της ημέρας, και κοκτέιλ με ορεκτικά το βράδυ, προτεραιότητα στις κρατήσεις των εστιατορίων, του spa και άλλων δραστηριοτήτων, πρόσβαση σε υπολογιστές με γρήγορο Internet, πρόσβαση στην περιοχή RedLevel του parking και πολλά άλλα προνόμια.

Στις ξεχωριστές παροχές του resort περιλαμβάνεται το 2.500 τμ., SPA με την υπογραφή της Germaine De Cappuccini, το πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα όργανα γυμναστήριο, δύο γήπεδα tennis, αλλά και οργανωμένες εγκαταστάσεις για συνέδρια. Παράλληλα, σε καθημερινή βάση, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει happenings και εκδηλώσεις, όπως πρωινό και απογευματινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ειδικές δραστηριότητες για παιδιά, scuba diving, θαλάσσια σπορ και πολλές, διαφορετικές θεματικές βραδιές.

Το resort διαθέτει μία σειρά εστιατορίων και bars, μεταξύ των οποίων μία ελληνική ταβέρνα πάνω στη θάλασσα, το Ocean Club Restaurant με gourmet κουζίνα και το Pangea Restaurant, από την παραλία μέχρι την πισίνα, το χαρακτηριστικό των Gran Melia “wet bar” και το Crystal Box Bar στο lobby, ένα χώρο για νυχτερινά κοκτέιλ, συνοδεία επιλεγμένης μουσικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024