Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTo νέο site του stayinagistri.gr θα μιλάει σύντομα και Γερμανικά

To νέο site του stayinagistri.gr θα μιλάει σύντομα και Γερμανικά

Η ΤΜΑ (Travel Media Applications) και το site stayinagistri.gr θα εγκαινιάσουν σύντομα την on-line γερμανική του έκδοση σε συνέχεια της ελληνικής και αγγλικής version που υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο. Το […]

Η ΤΜΑ (Travel Media Applications) και το site stayinagistri.gr θα εγκαινιάσουν σύντομα την on-line γερμανική του έκδοση σε συνέχεια της ελληνικής και αγγλικής version που υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο. Το www.stayinagistri.gr είναι το<...> καινούργιο επιτυχημένο site για διακοπές στο Αγκίστρι των ξενοδοχείων ΑΚΤΑΙΟΝ, ΑΚΤΑΙΟΝ ΙΙ και ΔΙΟΝΥΣΟΣ, που έχει να προτείνει η ΤΜΑ (Travel Media Applications), η οποία και έχει αναλάβει τον ανασχεδιασμό του, την αισθητική του, την τεχνική του δομή καθώς επίσης τη συγγραφή των κειμένων του σε τρεις γλώσσες και τη φωτογράφηση.

Αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας είναι να δέχεται τον τελευταίο μήνα πολλές αιτήσεις για κρατήσεις μέσω της ειδικής φόρμας που διαθέτει, στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ σύντομα θα προστεθεί και η γερμανική έκδοση.

Παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του site έγιναν και εκτεταμένες ενέργειες για Search Engine Optimization καθώς και καμπάνια AdWords στο Google ώστε το www.stayinagistri.gr να γίνει γρήγορα ευρέως γνωστό και να προσελκύσει άμεσα κρατήσεις.

Μάλιστα, το ανανεωμένο site για διακοπές στο Αγκίστρι προβλήθηκε στην ελληνική αγορά μέσω καμπάνιας στο εβδομαδιαίο Newsletter του δικτυακού τόπου Travel For All ώστε να γνωρίσει η ελληνική αγορά το www.stayinagistri.gr

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024