Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTMA: Δημιουργία website για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης

TMA: Δημιουργία website για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης

Τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση δικτυακού τόπου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.travel) έχει αναλάβει η Travel Media Applications, με απώτερο στόχοτην εδραίωση της ηλεκτρονικής παρουσίας του Οργανισμού, την […]

Τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση δικτυακού τόπου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.travel) έχει αναλάβει η Travel Media Applications, με απώτερο στόχο<...>την εδραίωση της ηλεκτρονικής παρουσίας του Οργανισμού, την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού, αλλά και την παροχή ενημερωτικού υλικού προς τους επισκέπτες της.

Η ΤΜΑ χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών που διαθέτει βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανάπτυξης διαδικτυακών τόπων προορισμών περιλαμβάνοντας κριτήρια ποιότητας επιτυχημένων websites που θέτουν οι διεθνείς οργανισμοί.

Το σχέδιο ανάπτυξης και η εφαρμογή του δικτυακού τόπου έχει τον χαρακτήρα ενιαίου και στενά συνδεδεμένου συστήματος με σαφείς κινήσεις, αναφορές και ενιαίο τρόπο προσέγγισης. Στην όλη διαδικασία, θα δημιουργηθεί το υπόβαθρο για την μετέπειτα φάση για επιπλέον εφαρμογές.

Η παρουσίαση του website του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης έχει προγραμματισθεί να γίνει στο πλαίσιο της φετινής 23ης έκθεσης Philoxenia, που θα διεξαχθεί στις 1-4 Νοεμβρίου 2007.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024