Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο συνέδριο της Daiichi Sankyo στο Porto Carras Grand Resort
Περισσότεροι από 400 πωλητές παρακολούθησαν το συνέδριο

Το συνέδριο της Daiichi Sankyo στο Porto Carras Grand Resort

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το συνέδριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Daiichi Sankyo που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου στις υπερσύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Περισσότεροι […]

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το συνέδριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Daiichi Sankyo που πραγματοποιήθηκε από<...> τις 23 έως τις 28 Αυγούστου στις υπερσύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Περισσότεροι από 400 πωλητές του γαλλικού παραρτήματος της φαρμακοβιομηχανίας Daiichi Sankyo παρακολούθησαν το συνέδριο και είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν για τα καινούργια και εξελιγμένα προϊόντα της εταιρείας. Οι συνεδριακές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο Olympic Hall, ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της χώρας μας και σε πολλές αίθουσες του ξενοδοχείου Meliton με υπερσύγχρονη υποδομή και άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Οι σύνεδροι απόλαυσαν τη διαμονή τους στο Porto Carras Grand Resort, όπου συνδύαζαν πλήθος παράπλευρων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία του Resort, όπως τους ελαιώνες, την παραλία Kohi, αλλά και τις παραλίες, τα lagoons και τις πισίνες των ξενοδοχείων Meliton και Sithonia. Τα υπερσύγχρονα Κέντρα Θαλασσοθεραπείας & Spa, τα ατμοσφαιρικά bars και τα εστιατόρια, το καζίνο, αλλά και οι πλήρεις αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με γήπεδα golf, τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας και ο ιππικός όμιλος πρόσφεραν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης στους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί μία από τις κυριότερες δραστηριότητες για το Porto Carras Grand Resort που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως σημαντικός συνεδριακός προορισμός. Οι άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις του Συγκροτήματος, σε συνδυασμό με το απίθανης ομορφιάς περιβάλλον της Σιθωνίας και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν κερδίσει την προτίμηση των διοργανωτών εκδηλώσεων.

Η περιοχή της Χαλκιδικής αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσέλκυση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων και συνεδρίων, καθώς οι προσβάσεις δεν είναι αυτές που αρμόζουν σε μια τόσο έντονα τουριστική περιοχή. Παρόλα αυτά, το Porto Carras Grand Resort επενδύει συνεχώς τόσο σε υποδομές, όσο και στην προβολή του προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο με εξαιρετικά καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Βασίλειος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος του Porto Carras Grand Resort δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “Ο συνεδριακός τουρισμός, μπορεί να επιμηκύνει σοβαρά την τουριστική περίοδο της Χαλκιδικής, αλλά και να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αναμένουμε και από την πολιτεία τις αντίστοιχες ενέργειες, ώστε να ενδυναμωθεί η θέση της Ελλάδας γενικότερα στον παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη”.

Σημειώνεται πως το Porto Carras Grand Resort έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης φιλοξενίας περισσοτέρων από 5.500 συνέδρων σε συνεδριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024