Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑνώτερη Τουριστική Σχολή ιδρύει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Maris

Ανώτερη Τουριστική Σχολή ιδρύει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Maris

Τουριστική εκπαίδευση πέντε αστέρων φιλοδοξεί να παρέχει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Maris επενδύοντας στη δημιουργία μίας υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου τουριστικής σχολής με την ονομασία Trinity International Hospitality Studies. Η Σχολή έχει […]

Τουριστική εκπαίδευση πέντε αστέρων φιλοδοξεί να παρέχει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Maris επενδύοντας στη δημιουργία<...> μίας υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου τουριστικής σχολής με την ονομασία Trinity International Hospitality Studies. Η Σχολή έχει έδρα λειτουργίας τη Χερσόνησο Ηρακλείου και στόχο τη συνεχιζόμενη ουσιαστική προσπάθεια εκπαίδευσης ανθρώπων με σύγχρονες γνώσεις στο χώρο της φιλοξενίας.

Από τoν Οκτώβριο 2004, στο υπερσύγχρονο τουριστικό συγκρότημα του Terra Maris Ηotel στο Λιμένα Χερσονήσου θα φιλοξενείται η Τουριστική Σχολή, που θα λειτουργεί στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής Aνώτερης Tουριστικής Eκπαίδευσης, όπως ανέφερε ο διευθυντής της Trinity κ. Μάρκος Κομνηνάκης.

Η Σχολή έχει διεθνή προσανατολισμό, είναι αγγλόφωνη, 3ετούς φοίτησης και προσφέρει πτυχία στους τομείς:

  • Hospitality & Tourism Management,
  • Food & Beverage Management,
  • Culinary Hospitality Management,
  • Convention & Εvent Management.

Παράλληλα, θα προσφέρει βραχυχρόνια επιμορφωτικά προγράμματα για επαγγελματίες στον τουριστικό χώρο.

Οι εγκαταστάσεις της σχολής τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ξενοδοχειακής εκπαίδευσης: άνετες πολυτελείς αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, χώροι ψυχαγωγίας, συνεδριακές εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με golf, γήπεδα μπάσκετ, προπονητικό κέντρο και γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, γήπεδα tennis, κλειστές και ανοιχτές πισίνες, κλειστό υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν ένα θεωρητικό μέρος με μαθήματα που προσφέρουν σύγχρονες γνώσεις ξενοδοχειακής παιδείας και ένα πρακτικό μέρος που προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πρακτικής επαγγελματικής εμπειρίας.

Τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που πλαισιώνονται από εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και βιβλιοθήκη.

Τα πρακτικά μαθήματα διεξάγονται στους πραγματικούς χώρους εργασίας του ξενοδοχείου Terra Maris.

Η πρακτική άσκηση (την καλοκαιρινή περίοδο) είναι αμειβόμενη και πραγματοποιείται στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Maris Hotels και στους αποφοίτους προσφέρεται άμεση επαγγελματική συνεργασία.

Τα προγράμματα σπουδών απευθύνονται σε νέους και νέες, αποφοίτους Λυκείου από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που στοχεύουν να ασκήσουν ένα ανθρωποκεντρικό και υπεύθυνο επάγγελμα στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα του διεθνούς τουρισμού.
Η Σχολή λειτουργεί με το σύστημα του οικοτροφείου (το γνωστό ελβετικό μοντέλο ξενοδοχειακής παιδείας). Οι φοιτητές σπουδάζουν, διατρέφονται και διαμένουν στα πλήρως εξοπλισμένα, 5-αστέρων, δίκλινα δωμάτια του Terra Maris.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ξεκίνημά της, η Σχολή θα ανακοινώσει τις επίσημες διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες της, ώστε οι τίτλοι σπουδών της να αναγνωρίζονται διεθνώς από την τουριστική αγορά.
Καθηγητές της Σχολής θα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες εκπαιδευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με επαρκή εισηγητική εμπειρία στην ξενοδοχειακή εκπαίδευση.

Δεκτοί γίνονται υποψήφιοι που κατέχουν Απολυτήριο Λυκείου, έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, έχουν γνώσεις αγγλικών (όχι απαραίτητα κάτοχοι πτυχίου αγγλικών) και φιλοδοξούν να ακολουθήσουν μία επιτυχημένη καριέρα στον ξενοδοχειακό, αλλά και ευρύτερο τουριστικό τομέα.

Ο διευθυντής της Σχολής κ. Μάρκος Κομνηνάκης, AAS, B.Sc., M.A., CT, έχει διατελέσει σύμβουλος οργάνωσης τουριστικών επιχειρήσεων, μέλος του International Board of Certified Trainers και άλλων διεθνών οργανισμών, συγγραφέας, εκπαιδευτής, απόφοιτος των πανεπιστημίων City University of New York & Ohio University, με διεθνή εκπαιδευτική και συμβουλευτική καριέρα στον ευρύτερο χώρο του Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024