Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιχτές από τον Απρίλιο οι πόρτες του νέου Movenpick Resort & Thalasso Crete

Ανοιχτές από τον Απρίλιο οι πόρτες του νέου Movenpick Resort & Thalasso Crete

Όπως ήδη ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2006 η αλυσίδα των ξενοδοχείων Movenpick Hotels & Resorts αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Candia Maris, 40,000 τ.μ. στην Κρήτη. Μετά από περίοδο πλήρους […]

Όπως ήδη ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2006 η αλυσίδα των ξενοδοχείων Movenpick Hotels & Resorts αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Candia Maris, 40,000 τ.μ. στην Κρήτη. Μετά από περίοδο πλήρους ανακαίνισης και επέκτασης<...>κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα αλλά και του τρέχοντος έτους ώστε να πληροί τα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένα standards υποδομών και λειτουργίας της διεθνούς αλυσίδας, το νέο 5* ξενοδοχείο Movenpick Resort & Thalasso Crete είναι έτοιμο να λειτουργήσει όπως έχει προγραμματιστεί, τον Απρίλιο του 2008.

«Με ανυπομονησία αναμένουμε τη λειτουργία του πρώτου μας ξενοδοχείου στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Jean Gabriel Peres, Πρόεδρος της αλυσίδας Movenpick Hotels & Resorts και συνεχίζει: «Η συλλογή μας από ξεχωριστά θέρετρα διακοπών θα συμπληρωθεί από το Movenpick Resort & Thalasso Crete, που θα αποτελέσει ένα ακόμα εντυπωσιακό Μεσογειακό προορισμό απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επισκεπτών μας όπως είναι η Τζέρμπα, η Βηρυτός & το Μπόντρουμ».

Στη διάρκεια της πρώτης φάσης, τον περασμένο χειμώνα, ανακαινίστηκαν οι χώροι υποδοχής, οι κοινόχρηστοι χώροι καθώς και τα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο. Κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα, θα ανακαινισθούν τα εστιατόρια καθώς και τα υπάρχοντα μπάνγκαλοους και οι πισίνες. Το πρόγραμμα βελτίωσης περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή μιας νέας πισίνας καθώς και νεόκτιστων μπάνγκαλοους μερικά από τα οποία θα έχουν ιδιωτικές πισίνες. Οι κήποι θα αναδιαμορφωθούν ώστε να συμπεριληφθεί εκτός των άλλων ένα ολοκαίνουργιο pool bar.

To νέο Movenpick Resort & Thalasso Crete βρίσκεται στην βόρεια ακτή της Κρήτης, και πιο συγκεκριμένα, στην παραλία της Αμμουδάρας, που είναι διάσημη για την τεράστια έκταση λεπτής άμμου 6 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου και 12 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο. Κάθε ένα από τα 285 δωμάτια και σουίτες διαθέτει θέα στη θάλασσα και προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται από ένα αναβαθμισμένο θέρετρο διακοπών.

Πέντε εστιατόρια και μπαρ προσφέρουν ποικιλία εξαιρετικών γαστρονομικών επιλογών. Το θέρετρο έχει επίσης το δικό του spa με θαλασσινό νερό 3,000 τ.μ. που παραμένει υπό από την επαγγελματική διαχείριση της ιδιοκτήτριας εταιρίας Maris Hotels. Παρέχει ευρείας κλίμακας υπηρεσίες, όπως ευεξία, θεραπείες ομορφιάς καθώς και θεραπείες αποκατάστασης σπονδυλικής στήλης. Υπάρχει αφθονία επιλογών για χαλάρωση, με εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σάουνα και ατμόλουτρα.

Οι αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν γυμναστήριο, γήπεδο τένις, μπιλιάρδο, επιλογές από θαλάσσια σπορ, παιδότοπο και παιδική πισίνα. Για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες υπάρχει ένα μοντέρνο κέντρο διαλέξεων με επτά αίθουσες χωρητικότητας 800 ατόμων. Ένα γραφικό εκκλησάκι είναι διαθέσιμο για μυστήρια (γάμους, βαφτίσεις) που θα πραγματοποιούνται στο Movenpick Resort & Thalasso Crete.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το αναβαθμισμένο ξενοδοχείο θα γίνει αποδεκτό με ενθουσιασμό από τις κύριες Ευρωπαϊκές μας αγορές» λέει η κα Brigitte Rohling, διευθύντρια του Movenpick Resort & Thalasso Crete. «Οι οικογένειες, τα ζευγάρια σε μήνα του μέλιτος, καθώς και οι μεμονωμένοι & επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα αισθανθούν μαζί μας οικεία και θα εκτιμήσουν την γνήσια ελβετική φιλοξενία συνδυασμένη με την ελληνική πολυσυζητημένη ποιότητα ζωής” πρόσθεσε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024