Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Movenpick Hotels & Resorts στην Ελλάδα

Τα Movenpick Hotels & Resorts στην Ελλάδα

Tη στρατηγική συνεργασία, υπό τη μορφή management contract, του ξενοδοχείου Candia Maris που ανήκει στην αλυσίδα Maris Hotels, με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Movenpick Hotels & Resorts ανακοίνωσε χτες, Τρίτη […]

Tη στρατηγική συνεργασία, υπό τη μορφή management contract, του ξενοδοχείου Candia Maris που ανήκει στην αλυσίδα Maris Hotels, με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Movenpick Hotels & Resorts ανακοίνωσε χτες, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2006,<...>ο διευθύνων σύμβουλος των Maris, κ. Ανδρέας Μεταξάς.

Έτσι, η Movenpick Hotels & Resorts αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση του Candia Maris, το οποίο θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Movenpick στην Ελλάδα, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν μεταβάλλεται, και παραμένει στα Μaris hotels. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αναφέρεται πλέον ως «Movenpick Resort & Thalasso Crete», ενώ η συμφωνία εφαρμογής του νέου management θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2008.

Ενόψει της ένταξής του στη Movenpick, το Candia Maris βρίσκεται σε φάση πλήρους ανακαίνισης, ώστε να πληροί τα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένα standards υποδομών και λειτουργίας της διεθνούς αλυσίδας. Το επενδυτικό πρόγραμμα των ανακαινίσεων αφορά στο σύνολο του θέρετρου, στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, στους εξωτερικούς, εσωτερικούς χώρους, ακόμα και στο λειτουργικό σύστημα, που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Το «Movenpick Resort & Thalasso Crete» θα είναι πλήρως κλιματιζόμενο και θα διαθέτει 215 δωμάτια, 8 Junior suites, 1 suite και 28 bungalows, στα οποία θα προστεθούν άλλα 33 bungalows (κατά τη διάρκεια των ετών 2007/2008), 4 εστιατόρια, 4 bars, 1 disco, συνεδριακό κέντρο, αίθουσα εκδηλώσεων, 2 εξωτερικές και 1 εσωτερική πισίνα, εμπορικό κέντρο, υπηρεσίες ψυχαγωγίας και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, που θα συμβαδίζουν με ένα παραθαλάσσιο θέρετρο υψηλής κατηγορίας.

Επισημαίνεται ότι στην παραχώρηση του management δεν εντάσσεται το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας thalasso, που περιλαμβάνει Spa, Κέντρο Υγείας και `Aθλησης, το οποίο θα παραμείνει υπό τη διεύθυνση της ιδιοκτήτριας εταιρίας Maris hotels σε αρμονική, όμως, συνεργασία με τη Movenpick.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος των Maris, κ. Ανδρέας Μεταξάς, τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ένταξη του Candia Maris στο διεθνούς φήμης Brand Movenpick. Η επιλογή μας αποτελεί προϊόν συστηματικής έρευνας που διεξήγαμε μεταξύ των διεθνών αλυσίδων. Επιλέξαμε τη Movenpick Hotels & Resorts, διότι η φιλοσοφία λειτουργίας τους προσέγγιζε τη δική μας: υψηλά ποιοτικά κριτήρια σε υποδομές και υπηρεσίες και “ανθρωποκεντρική-πελατοκεντρική” και όχι απρόσωπη φιλοξενία.

Τα Maris Hotels, από την αρχή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, μελετούν, αναλύουν και προσπαθούν πάντα να συμβαδίζουν με τις τάσεις της διεθνούς αγοράς. Το μέλλον και οι διεθνείς τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς καθιστούν όλο και περισσότερο απαραίτητες τις ισχυρές διεθνείς συνεργασίες. Συγκεκριμένα, το branding, παρότι στην Ελλάδα δεν έχει τόση διείσδυση όσο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αποτελεί σήμερα μια από τις πιο ισχυρές σύγχρονες τάσεις στον ξενοδοχειακό τομέα παγκοσμίως».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη συμφωνία συνεργασίας αναμένεται να ωφελήσει, εκτός από το Candia Maris, συνολικότερα τον προορισμό Κρήτη, καθώς για πρώτη φορά θα ενταχθεί στις μπροσούρες και το πρόγραμμα marketing της διεθνούς αλυσίδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024