Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην Κρήτη το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Movenpick

Στην Κρήτη το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Movenpick

Πραγματικότητα θα αποτελεί εντός ολίγων ημερών το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Movenpick στην Ελλάδα. Έπειτα από αρκετές ανακαινίσεις και βελτιώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων, το ανανεωμένο Movenpick […]

Πραγματικότητα θα αποτελεί εντός ολίγων ημερών το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Movenpick στην Ελλάδα. Έπειτα από αρκετές ανακαινίσεις και βελτιώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων, το ανανεωμένο Movenpick Resort & Thalasso Crete<...>είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του, προσφέροντας τους την τυπική ελληνική φιλοξενία, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές υπηρεσιές αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας της Ελβετίας.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το πρώτο ξενοδοχείο Movenpick στην Ελλάδα” δήλωσε σχετικά ο κ. Jean Gabriel Peres, Πρόεδρος και CEO της αλυσίδας Movenpick Hotels & Resorts. “Το Movenpick Resort & Thalasso Crete αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δίκτυο των `holiday resorts` μας. Συμπληρώνοντας τα παρόμοια resorts σε Djerba, Beirut και Bodrum, το νέο μας απόκτημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας και μπορεί να ειδωθεί ως ένα ακόμη στολίδι για την περιοχή της Μεσογείου” πρόσθεσε.

Το Movenpick Resort & Thalasso Crete βρίσκεται στη βόρεια περιοχή της Κρήτης στην παραλία της Αμμουδάρας, σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων δυτικά του Ηρακλείου και 12 από το διεθνές αεροδρόμιο. Η θέση του προσφέρεται για εξερευνήσεις των επισκεπτών σε όλα τα αξιοθέατα του νησιού. Για παράδειγμα, ο περίφημος αρχαιολογικός χώρος της Κνωσσού απέχει μόλις 20 λεπτά (με αυτοκίνητο) από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 285 ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, που όλα προσφέρουν θέα στη θάλασσα και όλες τις ανέσεις ενός θερινού resort, χώρους spa, συνολικής έκτασης 4.500 τ.μ., γυμναστήριο, δύο γήπεδα τέννις, μπιλιάρδο, beach βόλευ, όπως και τη δυνατότητα ενασχόλησης με όλα τα θαλάσσια σπορ. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει 5 συνεδριακές αίθουσες, που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από 800 άτομα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024