Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Alpine Center βραβεύει τους πτυχιούχους της χρονιάς

Το Alpine Center βραβεύει τους πτυχιούχους της χρονιάς

Διευθυντικά στελέχη της βιομηχανίας του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, ακαδημαϊκοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, διπλωμάτες, ΜΜΕ, οικογένειες και φίλοι των αποφοίτων παρευρέθηκαν στη 19η Τελετή Αποφοίτησης του Alpine Center που πραγματοποιήθηκε στο […]

Διευθυντικά στελέχη της βιομηχανίας του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, ακαδημαϊκοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, διπλωμάτες, ΜΜΕ, οικογένειες και φίλοι των αποφοίτων παρευρέθηκαν στη 19η Τελετή Αποφοίτησης του Alpine Center που πραγματοποιήθηκε στο Westin Hotel. Η τελετή υπήρξε<...> ιδιαίτερα σημαντική για το Alpine Center καθώς επισφράγισε τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Εβδομήντα δύο φοιτητές έλαβαν τα διπλώματα και πτυχία τους που απονεμήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς συνεργάτες του Alpine Center, τη Σχολή Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων DCT της Ελβετίας, το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και τον οργανισμό Edexcel της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος έστειλε το προσωπικό του μήνυμα λέγοντας πως «το έργο της διοίκησης, του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών του Alpine Center είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τη χώρα μας σε σύγχρονο και ελκυστικό προορισμό για όλους τους επισκέπτες, καθιστώντας την σημείο αναφοράς στην παγκόσμια τουριστική σκηνή».

Πάνω από 20 βραβεία απονεμήθηκαν στους αριστούχους φοιτητές.

Ο κ. Πολυχρόνης Γριβέας, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε. και η κα Tία Βασιλείου, Διευθύντρια της εταιρείας “Hotelwhisperer” στο Wiesbaden της Γερμανίας, παλιοί απόφοιτοι του Alpine, ήταν δύο από τους κεντρικούς ομιλητές της τελετής. Και οι δύο αναφέρθηκαν στην εκλεκτή εκπαίδευση που έλαβαν στο Alpine και περιέγραψαν τα σημεία «σταθμούς» στις ζωές τους που τους ώθησαν στην καριέρα τους και την επιτυχία.

Η Δρ. Birgit Black, Πρύτανης του εκπαιδευτικού συνεργάτη του Alpine, της Σχολής Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων DCT της Ελβετίας, επικαλέστηκε τον Αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Σωκράτη και συμβούλεψε τους φοιτητές να αποκτήσουν το «γνώθι σ’ αυτόν» για να οδηγηθούν σε μία επιτυχημένη καριέρα. Η Δρ. Black απένειμε τα Ελβετικά Διπλώματα.

Ο κ. Mike Reed εκπροσώπησε το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και καλωσόρισε τους αποφοίτους τονίζοντας ότι έχουν απεριόριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπροστά τους λόγω της υψηλά ποιοτικής εκπαίδευσης που έλαβαν από το Alpine Center καθώς και το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Ο κ. Mike Reed απένειμε τα πτυχία Bachelor of Arts και τους Μεταπτυχιακούς τίτλους.

Ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alpine Center, Δρ. Michael Lefever, ζήτησε από τους αποφοίτους να δεσμευτούν προς τη βελτίωση της ανθρωπότητας και να μη στοχεύσουν μόνο στα πλούτη, τη δύναμη και τη φήμη. Τους παρότρυνε να συνεχίσουν να μορφώνονται, να μη συγχέουν την επιτυχία με την τελειότητα και να διατηρούν πάντοτε τον ενθουσιασμό τους.

Η πρόεδρος του Alpine Center, Sybil Hofmann, καλωσόρισε τους αποφοίτους από 20 διαφορετικές χώρες και σημείωσε πώς το όραμα του Alpine υπήρξε από την αρχή να δημιουργήσει ηγέτες για την παγκόσμια και δυναμική βιομηχανία του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Τόνισε πως η πραγματική επιτυχία του Alpine αποδεικνύεται από την επιτυχημένη σταδιοδρομία των αποφοίτων της σχολής. «Οι απόφοιτοί μας βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις ανά τον κόσμο και συνεχίζουν να μας τιμούν με τις επιτυχίες τους».

Συνεχάρει τους αποφοίτους για την επίτευξη των στόχων τους και ευχαρίστησε τους καθηγητές και το προσωπικό του Alpine που εμφύσησαν στους φοιτητές αρετές όπως η ανάληψη ευθυνών, η αμεροληψία, η ανεκτικότητα και η αποφασιστικότητα – αρετές ζωτικής σημασίας για την επιτυχία τους σε μία τόσο ανθρωποκεντρική βιομηχανία.

Η Πρόεδρος Hofmann παρουσίασε στη συνέχεια το Ετήσιο Βραβείο Διακεκριμένης Ηγεσίας το οποίο απονεμήθηκε στον κ. Θεόδωρο Βασιλάκη, Πρόεδρο της Aegean Airlines, τιμώντας τις ηγετικές του ικανότητες στη βιομηχανία του Τουρισμού και της Φιλοξενίας και αναγνωρίζοντας την προσφορά του στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καινοτομία στην Ελληνική αγορά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024