Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠετυχημένη η ελληνική αποστολή στην έκθεσης της Βηρυτού

Πετυχημένη η ελληνική αποστολή στην έκθεσης της Βηρυτού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ – AWTTE: Πετυχημένοι και ευχαριστημένοι γύρισαν από την έκθεση Arab World Travel & Tourism Exchange, AWTTE, οι Έλληνες που ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι τη Βηρυτό για να συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των τουριστικών επαγγελματιών της Μέσης Ανατολής…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ – AWTTE: Πετυχημένοι και ευχαριστημένοι γύρισαν από την έκθεση Arab World Travel & Tourism Exchange, AWTTE, οι Έλληνες που<...> ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι τη Βηρυτό για να συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των τουριστικών επαγγελματιών της Μέσης Ανατολής.

Της ελληνικής αποστολής ηγήθηκε, ο κ. George Harmouche ιδιοκτήτης του Tina Travel που είναι και αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα.

Ο κ. Έυαν Παζάς, διευθυντής πωλήσεων της Royal Olympia Cruises, ROC, επισκέφθηκε την AWTTE, με στόχο να εξετάσει το ενδεχόμενο το λιμάνι της Βηρυτού να αποτελεί την ερχόμενη χρονιά σταθμό κρουαζιέρας της εταιρίας. Επίσης, διερεύνησε προτάσεις για την ενοικίασε πλοίου της εταιρίας τη χειμερινή περίοδο για ταξίδια κινήτρων στη Μεσόγειο.

Η κ. Annemie Bovens, διευθύντρια συνεδρίων της εταιρίας Interndynamic, παρουσίασε την ομολογουμένως καταπληκτική μπροσούρα της εταιρίας που παρουσιάζει τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας μας με στόχο την προσέλκυση τουριστών πολυτελείας, ένας κλάδος στον οποίο εξειδικεύεται η εταιρία. Σύμφωνα με την γνώμη της κ. Annemie η AWTTE δίνει την ευκαιρία για συναντήσεις με σημαντικούς τουριστικούς επαγγελματίες από όλη τη Μέση Ανατολή.

Το γραφείο Tina Travel ειδικεύεται στα ταξίδια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής με 20 ετή και πλέον εμπειρία, όπως επίσης, και στα ταξίδια στην Τουρκία και τις Βαλκανικές χώρες. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κ. George Harmouche έχει γεννηθεί στην Βηρυτό και όπως μας ανέφερε η πόλη μετά τον πολυετή πόλεμο που είχε, έχει στην πραγματικότητα `ξαναγεννηθεί`, αποτελώντας ένα πολύ ασφαλή και αγαπητό προορισμό για τουρίστες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024