Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς`Ανοιξε χτες τις πύλες της και η διεθνής τουριστική έκθεση AWTTE

`Ανοιξε χτες τις πύλες της και η διεθνής τουριστική έκθεση AWTTE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ: Η διεθνής τουριστική έκθεση `Arab World Travel and Tourism Exchange 2005`, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο BIEL στη Βηρυτό με την υποστήριξη του Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου, Α.Μ. Joseph Sarkis, άνοιξε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005, τις πύλες της…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΗΡΥΤΟΣ: Η διεθνής τουριστική έκθεση `Arab World Travel and Tourism Exchange 2005`, που πραγματοποιείται<...>στο Εκθεσιακό Κέντρο BIEL στη Βηρυτό με την υποστήριξη του Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου, Α.Μ. Joseph Sarkis, άνοιξε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005, τις πύλες της.

Η Έκθεση Arab World Travel and Tourism Exchange θεωρείται έκθεση – ορόσημο για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς δίνει τη δυνατότητα στις χώρες αυτές να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο τι μπορούν να προσφέρουν ως προορισμοί διακοπών.

Η έκθεση AWTTE, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο, παρουσιάζει σταθερή αύξηση χρόνο με το χρόνο, της τάξης του 20% τόσο στον αριθμό των επισκεπτών της, όσο και στον εκθεσιακό της χώρο. Μάλιστα ανάμεσα στις διεθνείς αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στην έκθεση (από Αλγερία, Αίγυπτο, Ιράν, Ιορδανία, Κουβέιτ, Μαλαισία, Μαρόκο, Κατάρ, Τυνησία, Τουρκία και Λίβανο), είναι και αντιπροσωπείες από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες έχουν κιόλας και αρκετά μεγάλο χώρο στη διάθεση τους. Να σημειωθεί ότι στη φετινή έκθεση τιμώμενη χώρα είναι το Κατάρ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η έκθεση AWTTE οργανώνεται από την εταιρία Iktissad Wal-Aamal Group και το Υπουργείο Τουρισμού του Λιβάνου, σε συνεργασία με τις Middle East Airlines. Η έκθεση αυτή αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας να συναντηθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και ιδέες, όπως επίσης και για να αποκαλύψουν τις νέες στρατηγικές, που θα ακολουθήσουν στις δράσεις τους. Επίσης, η έκθεση αυτή συνεισφέρει σημαντικά στο τουριστικό συνάλλαγμα μεταξύ Αραβικών και μη χωρών, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε και με τις ιδιωτικές τουριστικές επενδύσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024