Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileIMC 2005: Συνέδριο για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα

IMC 2005: Συνέδριο για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005, στο Athens Information Technology (AIT) το τέταρτο ετήσιο συνέδριογια το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα, που διοργανώθηκε από το Interactive […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005, στο Athens Information Technology (AIT) το τέταρτο ετήσιο συνέδριο<...>για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα, που διοργανώθηκε από το Interactive Advertising Bureau Hellas και το περιοδικό MarketingWeek. Πάνω από 200 ανώτερα και ανώτατα στελέχη από το χώρο της Διαφήμισης, του Marketing, της Επικοινωνίας, των Νέων Μέσων και των Τηλεπικοινωνίων συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε μια αγορά όπου τα brands αναζητούν απεγνωσμένα νέους δρόμους διαδραστικής επικοινωνίας, το Interactive Marketing εξελίσσεται στον πιο ανατρεπτικό, εντυπωσιακό και ανεξάντλητο τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή.

Αξιοσημείωτη ήταν η πολύ μικρή συμμετοχή των μάρκετινγκ τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς ο τουρισμός είναι από τις πλέον δημοφιλείς ενότητες του Internet και συνεπώς της online διαφήμισης. Ο τουριστικός τομέας όσο δεν εξοικειώνεται με αυτού του είδους την προβολή, χάνει ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς.

Η αεροπορική εταιρία KLΜ και η Superfast αποτέλεσαν case studies από τις online καμπάνιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πάνελ των ομιλητών από το εξωτερικό `Beating Barriers to Growth` επικεντρώθηκε στα εμπόδια που αντιμετωπίζει η online διαφήμιση στην ανάπτυξη της, καθώς το Internet διεκδικεί ένα διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο της συνολικής διαφημιστικής δαπάνης. Ενδεικτικά, ανάμεσα σε άλλα, συζητήθηκαν θέματα κάλυψης, ερευνών αποτελεσματικότητας, μετρήσεων επισκεψιμότητας, δημιουργικών προδιαγραφών, αδράνειας της διαφημιστικής αγοράς όπως και εκπαίδευσης των πελατών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024