Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΠρώτος ευρωπαϊκός προορισμός για τους Κινέζους η Ελλάδα

Πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός για τους Κινέζους η Ελλάδα

Την πρώτη θέση ως ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Κίνας κατέκτησε η Ελλάδα σε πρόσφατη ψηφοφορία που διενήργησε το περιοδικό `Voyage`, το οποίο είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό περιοδικό της Κίνας…

Την πρώτη θέση ως ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Κίνας κατέκτησε η Ελλάδα σε πρόσφατη ψηφοφορία που διενήργησε το περιοδικό `Voyage`,<...>το οποίο είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό περιοδικό της Κίνας.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αυτής αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός ότι στην ψηφοφορία συμμετείχαν εκτός από τους αναγνώστες του περιοδικού, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από πλούσια ταξιδιωτική εμπειρία σε όλο τον κόσμο και τουριστικοί συντάκτες.

Ειδικότερα, το ερώτημα που τους τέθηκε ήταν `ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός μεταξύ όλων των χωρών της Ευρώπης, Ασίας και της Αφρικής`. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τοποθέτησαν την Ελλάδα στην πρώτη θέση προτίμησης με ποσοστό 80% των ψήφων, δεύτερη την Γαλλία με ποσοστό 60%, ενώ έπεται η Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι το περιοδικό Voyage απευθύνεται στα ανώτερα και ποιοτικότερα τμήματα της Κινέζικης τουριστικής αγοράς και κυκλοφορεί σε 296.000 αντίτυπα μηνιαίως.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κίνα κ. Μίκης Καμπάνης, συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο Τύπου και Υπεύθυνο του Γραφείου Ε.Ο.Τ. στο Πεκίνο κ. Στέλιο Κορκίδη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024