Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔυναμικά στον αθλητικό τουρισμό ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas

Δυναμικά στον αθλητικό τουρισμό ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas

Επίσημος χορηγός της ΑΕΚ ΠΑΕ είναι πλέον ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas, ενώ η παρουσίαση της συνεργασίας τουςέγινε πριν λίγες μέρες σε κοινή συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. […]

Επίσημος χορηγός της ΑΕΚ ΠΑΕ είναι πλέον ο τουριστικός οργανισμός TUI Hellas, ενώ η παρουσίαση της συνεργασίας τους<...>έγινε πριν λίγες μέρες σε κοινή συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Την ΑΕΚ ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής της ομάδας κ. Γιώργος Ρόκκας και ο εμπορικός διευθυντής κ. Ανδρέας Μπέκιος. Από την πλευρά της TUI Hellas, το παρόν έδωσαν ο γενικός διευθυντής κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο διευθυντής πωλήσεων κ. Γιώργος Χρυσανθακόπουλος.

Ο κ. Γιώργος Ρόκκας καλωσόρισε την TUI στους επίσημους χορηγούς της ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “καλωσορίζουμε την TUI Hellas ως νέο χορηγό της ΑΕΚ ΠΑΕ. Είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο και νομίζω ότι από μια τέτοια συνεργασία έχουμε να κερδίσουμε εμείς σαν ομάδα, αλλά και οι φίλοι της ΑΕΚ. Η συνεργασία αυτή εκτός από χορηγία έχει εμπορική συμφωνία με κύρια οφέλη προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Θα είμαστε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης έκανε μια σύντομη παρουσίαση των υπηρεσιών των οποίων θα απολαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ανέφερε στην ομιλία του τα ακόλουθα: “Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμή που έκανε να μας επιλέξει ώστε να την αντιπροσωπεύσουμε στα ταξίδια της και στις τουριστικές υπηρεσίες, που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Η TUI έχει ανά τον κόσμο 88 tour operators, περισσότερα από 3.700 τουριστικά πρακτορεία, 88 αεροσκάφη, πέντε εταιρίες charter, απασχολεί παγκοσμίως πάνω από 70.000 υπαλλήλους στον κόσμο. Στην Ελλάδα λειτουργούν 22 υποκαταστήματα και απασχολούνται πάνω από 400 άτομα προσωπικό. Η συνεργασία μας θα βασιστεί στην κάλυψη των τουριστικών αναγκών της ομάδας, αλλά θα δημιουργήσει και πακέτα ειδικά για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και για τους φιλάθλους. Μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, πρέπει να έχει 24ωρη κάλυψη εκτάκτων και αυτό θα είναι μια από τις σημαντικές μας παροχές”.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρέας Μπέκιος παρουσίασε τα τρία μέρη της συμφωνίας, σημειώνοντας ότι η συμφωνία, που έχει διάρκεια τριών χρόνων, αποτελείται από τρία μέρη: Το χορηγικό πακέτο, η συνεργασία στο corporate travel της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και των στελεχών της ΠΑΕ και τρίτον στο πλαίσιο της προσφοράς προς τους φιλάθλους της ομάδας, δημιουργούμε ένα web site κάτω από την ηλεκτρονική διεύθυνση `aektravel.gr`. Θα υποστηρίζεται από την TUI, 24 ώρες το 24ωρο και θα δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να προμηθεύονται ταξίδια σε προνομιακές τιμές, ενώ θα απολαμβάνουν on -line και πολλές άλλες υπηρεσίες. Το site χτίζεται τώρα και ευελπιστούμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμο να σας το παρουσιάσουμε”.

Ο κ. Γιώργος Χρυσανθακόπουλος μίλησε για το στόχο της συνεργασίας σε εμπορικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας πως στόχος αυτής της συνεργασίας και με τη δημιουργία του `aektravel.gr` είναι να ανεβάσουμε την ποιότητα, να επαναφέρουμε την οικογένεια στο γήπεδο, να ακολουθούν την ομάδα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους φιλάθλους της ομάδας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024