Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣτην ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας στοχεύει ο ΚΟΤ

Στην ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας στοχεύει ο ΚΟΤ

Στην ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας, που αποτελεί εξάλλου αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος του νησιού,στοχεύει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού – ΚΟΤ, μέσω του προγράμματος `ΒΑΚΧΙΣ`. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος […]

Στην ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας, που αποτελεί εξάλλου αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος του νησιού,<...>στοχεύει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού – ΚΟΤ, μέσω του προγράμματος `ΒΑΚΧΙΣ`.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος αυτού, ο ΚΟΤ, όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, στοχεύει στην διατήρηση του γαστρονομικού και υγιεινού χαρακτήρα της κυπριακής κουζίνας, όπως επίσης και στην ανάδειξη της σε συγκριτικό πλεονέκτημα για τον προορισμό της Κύπρου.

Ακόμη, εντός του 2005 αναμένεται η έκδοση ενός πλούσιου εντύπου, που θα αναφέρεται στην ιστορία της κυπριακής κουζίνας, ενώ θα περιέχει και ένθετο με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των ταβερνών, που έχουν πιστοποιηθεί από τον ΚΟΤ.

Τέλος, αφιέρωμα στην κυπριακή γαστρονομία, μέσω καταχωρήσεων, θα υπάρχει και στο περιοδικό των Κυπριακών Αερογραμμών SUNJET, ενώ για του χρόνου προγραμματίζεται η παραγωγή ενός dvd για την ανάδειξη της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού, με παράλληλη παρουσίαση της κυπριακής τοπικής κουζίνας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024