Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ airtickets.gr παρούσα σε διεθνές συνέδριο για τον ηλεκτρονικό τουρισμό
Παρουσίαση πρωτοποριακής εφαρμογής για συσκευές iPhone

Η airtickets.gr παρούσα σε διεθνές συνέδριο για τον ηλεκτρονικό τουρισμό

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διεθνές συνέδριο “E-tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στις 31 Ιανουαρίου και 1 […]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διεθνές συνέδριο “E-tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean”, το οποίο πραγματοποιήθηκε<...> στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011.

Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του παγκόσμιου e-travel παρευρέθηκαν στο συνέδριο, παρουσιάζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις και τάσεις, μεταξύ των οποίων και η airtickets.gr ως η αντιπροσωπευτικότερη online ταξιδιωτική επιχείρηση στην ελληνική αγορά.

Στη σχετική ομιλία του, ο κ. Γιώργος Μπαλιούσκας , εμπορικός διευθυντής της airtickets.gr, παρουσίασε την πρωτοποριακή εφαρμογή της airtickets.gr για συσκευές iPhone, η οποία ξεπέρασε τα 50.000 downloads, ενώ έχει λάβει από τις υψηλότερες βαθμολογίες χρηστών (rankings) στο ελληνικό AppStore. Η εφαρμογή μεταφέρει στο κινητό τηλέφωνο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας airtickets.gr παρέχοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την αγορά του αεροπορικού του εισιτηρίου όπου και αν βρίσκεται, ενώ εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της επιχείρησης για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα εξυπηρέτησης των πελατών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024