Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΑνοίγει το νέο συνεδριακό κέντρο από τον Όμιλο Μαμιδάκη

Ανοίγει το νέο συνεδριακό κέντρο από τον Όμιλο Μαμιδάκη

Το νέο συνεδριακό κέντρο ‘Aθηναΐς’, του ομίλου εταιριών ‘M. Mαμιδάκης’, που βρίσκεται στην περιοχή του Βοτανικού, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του τέλη Νοεμβρίου. Το συνεδριακό κέντρο, που κατασκευάστηκε από […]

Το νέο συνεδριακό κέντρο 'Aθηναΐς', του ομίλου εταιριών 'M. Mαμιδάκη<.>ς', που βρίσκεται στην περιοχή του Βοτανικού<...>, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του τέλη Νοεμβρίου. Το συνεδριακό κέντρο, που κατασκευάστηκε από την αναμόρφωση ενός ιστορικού εργοστασίου χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και αισθητική και κόστισε 4,5 δισ. δρχ.

Το 'Aθηναΐς' περιλαμβάνεται μεταξύ των πρωτοβουλιών της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου, κ. Mαριλένας Mαμιδάκη-Kοκκινέα, με στόxο τη συνέχιση της μακροχρόνιας παρουσίας του ομίλου τόσο στο χώρο του τουρισμού όσο και των πετρελαιοειδών.

Σε μια έκταση 6.000 τ.μ., το Aθηναΐς είναι σε θέση να φιλοξενήσει ταυτόχρονα επαγγελματικές εκδηλώσεις, συνέδρια, εκθέσεις και πολιτιστικά δρώμενα, προβάλλοντας μια νέα αντίληψη στη διοργάνωση συνεδρίων. Διαθέτει δύο αυτόνομες συνεδριακές αίθουσες, χωρητικότητας 800 και 450 θέσεων, οι οποίες διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία. Οι συνεδριακές αίθουσες υποστηρίζονται από δύο άρτια εξοπλισμένες δορυφορικές αίθουσες που τις πρωινές ώρες, θα λειτουργούν ως auditoria. Επιπλέον, το νέο εκθεσιακό συγκρότημα περιλαμβάνει μία τρίτη αίθουσα, η οποία προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες επέκτασης. Μια πλατεία 450 τ.μ., στην καρδιά του συγκροτήματος, έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας εκδηλώσεων ανοικτού χώρου, ενώ οι συνεδριακοί χώροι πλαισιώνονται από εστιατόρια, χώρους ψυχαγωγίας και κινηματογραφικές αίθουσες.

Τέλος, στο 'Aθηναΐς' οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πρώτο Μουσείο Αρχαίας Κυπριακής Τέχνης στην Ελλάδα, τμήμα της πολύτιμης συλλογής του ιδρύματος Πιερίδη, ενώ η πινακοθήκη του συγκροτήματος είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα που θα της επέτρεπαν τη φιλοξενία αντιπροσωπευτικών έργων σύγχρονων δημιουργών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024