Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΤσοχατζόπουλος: Ευκαιρία για την ΔΕΘ το συνεδριακό κέντρο της Αθήνας

Τσοχατζόπουλος: Ευκαιρία για την ΔΕΘ το συνεδριακό κέντρο της Αθήνας

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι η συμμετοχή της ΔΕΘ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου Συνεδριακού Κέντρου του Ελληνικού αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την εξέλιξη […]

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι η συμμετοχή της ΔΕΘ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου Συνεδριακού Κέντρου<...> του Ελληνικού αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την εξέλιξη της, δίνοντας της τη δυνατότητα να επεκτείνει δυναμικά τη δραστηριότητα της στην Αθήνα, όπου οι δυνατότητες παρέμβασης και προβολής της είναι περιορισμένες εκ των πραγμάτων, καθώς το εκθεσιακό της κέντρο στην πρωτεύουσα έχει δεσμευτεί υπέρ του “Αθήνα 2004”.

Παράλληλα, ο υπουργός διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία για τη συμμετοχή της Helexpo-ΔΕΘ στο ιδιοκτησιακό κεφάλαιο του νέου Συνεδριακού Κέντρου των Αθηνών πρόκειται να ζητηθεί η παραχώρηση του δικαιώματος διοργάνωσης κλαδικών εκθέσεων. Τόνισε, δε, ότι οι επί μέρους όροι της συμμετοχής είναι υπό διερεύνηση και θα οριστικοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την εξεύρεση του στρατηγικού επενδυτή.

Τέλος δεσμεύθηκε να παρουσιάσει την πρότασή του υπουργείου Ανάπτυξης σε ευρεία σύσκεψη των τοπικών φορέων της Θεσσαλονίκης, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα τόσο στη διοίκηση της ΔΕΘ, όσο και στους τοπικούς φορείς της πόλης να εκφράσουν τη δική τους άποψη για το θέμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024