Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Chrysler Aviation είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Η Chrysler Aviation είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Έτοιμος να αγοράσει την Ολυμπιακή Αεροπορία παρουσιάζεται ο επιχειρηματίας Στέλιος Ράπης αρκεί να του διευκρινίσουν τι είναι ακριβώς αυτό που πωλείται και πόσο ακριβώς κοστίζει. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη […]

Έτοιμος να αγοράσει την Ολυμπιακή Αεροπορία παρουσιάζεται ο επιχειρηματίας Στέλιος Ράπης αρκεί να<...> του διευκρινίσουν τι είναι ακριβώς αυτό που πωλείται και πόσο ακριβώς κοστίζει. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ‘Έψιλον’ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Chrysler Aviation κ. Στέλιος Ράπης αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει από πέρυσι για την απόκτηση του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που έχει καταφέρει να είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο διεθνή χώρο των αερομεταφορών και ένας από τους λίγους που έχει φτάσει να είναι επιθεωρητής της FAA (Federation of Aviation Authorities) δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου την Ολυμπιακή έχοντας έτοιμο το χρηματικό ποσό που απαιτείται αν του ζητηθεί. Φάνηκε δε απορημένος από το γεγονός ότι παρόλο που είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη της Lufthansa, μίας κινεζικής αεροπορικής εταιρίας και κάποιων αμερικανικών, ο τότε υπεύθυνος των διαπραγματεύσεων -η εταιρία Credit Swiss First Boston- δεν φάνηκε να το λαμβάνει υπόψη της.

Όπως αναφέρει ο κ. Ράπης στη συνέντευξή του η εταιρία του είχε όλα τα εχέγγυα και την οικονομική δύναμη -γεγονός μάλιστα που πιστοποιούσε και μεγάλος διεθνής οίκος- για να φέρει σε πέρας την εξαγορά και την αναβάθμιση της Ολυμπιακής έχοντας μάλιστα ακόμα και αποδεδειγμένη καλύτερη πιστοληπτική ικανότητα και από την ίδια την Ο.Α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024