Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΜεγάλη ευκαιρία για την ΔΕΘ η συμμετοχή της στον νέο συνεδριακό κέντρο και όχι υποβάθμιση

Μεγάλη ευκαιρία για την ΔΕΘ η συμμετοχή της στον νέο συνεδριακό κέντρο και όχι υποβάθμιση

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά στην πρόταση του ΥΠΑΝ για συμμετοχή της HELEXPO-ΔΕΘ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου συνεδριακού κέντρου στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. […]

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά στην πρόταση του ΥΠΑΝ για συμμετοχή της HELEXPO-ΔΕΘ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου συνεδριακού κέντρου<...> στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι η πρόταση αυτή δίνει στην εταιρία τη δυνατότητα να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Αθήνα και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υποβάθμιση της συμμετοχής του εθνικού εκθεσιακού φορέα στο νέο Συνεδριακό Κέντρο όπως αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και εκπομπές ραδιοφώνου.

Το νέο συνεδριακό κέντρο 8.000 θέσεων στην Αθήνα, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της πολιτικής συνεδριακού τουρισμού της χώρας, και μέσα από αυτό η ΔΕΘ και στη HELEXPO θα έχει η δυνατότητα να αναδειχθεί ως ένας συμμετοχικός, φορέας στην κατασκευή του και να αναβαθμίσει το ρόλο της. Πρόσθεσε δε, ότι με αυτό τον τρόπο η ΔΕΘ και η HELEXPO θα αποκτήσουν μόνιμη εγκατάσταση – μια και οι τωρινές εγκαταστάσεις παραχωρήθηκαν για μια τετραετία στο 2004 – στην οποία θα συμμετέχει και επιχειρησιακά (η HELEXPO στο management και η ΔΕΘ στη λειτουργία).

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την έκπληξη του για τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τον οποίο κάλεσε να ενημερωθεί για το θέμα, και δήλωσες ότι θα έχει συνάντηση με τους φορείς της πόλης την επόμενη βδομάδα για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024